- Liverpool er ikke lenger et alternativ

I følge SkySports News er ikke Liverpool FC lenger en mulig ny arbeidsgiver for Carlos Tevez. Dermed står det mellom Manchester City, Chelsea og Manchester United. Dossena på benken.

Carlos Tevez har helt siden han uttrykte at han var misfornøyd med tilstanden i Manchester United blitt linket til Liverpool. De røde er en av flere klubber som har blitt linket til argentineren, og den siste måneden har pengesterke Manchester City seilet opp som favoritt til å sikre seg angriperen.

Manchester United ønsker å beholde Tevez, men spilleren selv er misfornøyd med hvordan har har blitt behandlet på Old Trafford det siste året. Også Chelsea har meldt sin interesse, når Ancelotti forsøker å styrke angrepet sitt. Det har vært stille rundt Liverpool i denne sammenhengen på en stund, men i helgen kom det rapporter om at spillerens representanter skulle møte både Liverpool, Manchester City, Manchester United og Chelsea. Nå ser det ut til at møtene med Liverpool da ikke har ført frem.

Kilder SkySports News har vært i kontakt med i kveld hevder nemlig at Liverpool ikke lenger er en mulig ny arbeidsgiver for spilleren, og dermed står det nå mellom de tre andre klubbene.

Ingen spilletid for Dossena
Andrea Dossena satt på benken hele kampen da regjerende verdensmester Italia noe overraskende tapte 1-0 for Egypt på Ellis Park i kveld. 34,000 tilskuere så Mohamed Homos score vinnermålet etter 40 minutter.

Italia står nå med en seier og et tap i Confederatons Cup.