- Liverpool er ute av tittelkampen

Steven Gerrard innrømmer at målsetningen i ligaen nå er topp fire, etter den elendige starten på årets sesong. Kapteinen er meget stolt over å nå 500 kamper for Liverpool FC.

Etter et par vonde måneder og mange svake resultater i ligaen har de røde seilt akterut i forhold til Chelsea og Manchester United i tittelkampen i årets Premier League. Per dag er de røde 13 poeng bak Chelsea, og ligger på femteplass bak Tottenham og Arsenal i tillegg til de to på topp. Steven Gerrard innrømmer at målsetningen nå er å komme blant de fire beste, for å sikre Champions League-spill neste sesong.

- Jeg tror vi må være realistiske. For øyeblikket er vi ute av tittelkampen, men vi vil forsøke å komme tilbake i den. Det er fremdeles mye fotball som skal spilles, og det er mulig å få snudd trenden, sier kapteinen til talkSPORT.

- Jeg synes Chelsea ser meget sterke ut for øyeblikket. Vårt hovedmål nå er å komme blant de fire beste. Vi har nettopp tatt en fantastisk seier mot Everton, og ønsker fortsette det mot Blackburn, og så få en god rekke kamper hvor vi nærmer oss lagene over oss på tabellen.

Lørdagens kamp mot Blackburn er Steven Gerrards 500. kamp for de røde. Det er scouseren veldig stolt av.

- Det betyr utrolig mye for meg personlig. Jeg er en lokal gutt, og drømmen min da jeg var ung var å bare spille en kamp for Liverpool. Så det å nå 500 er et veldig stolt øyeblikk for både meg og familien min.

- I tiden rundt min debut sa min far alltid at jeg var nær å få min sjanse, og jeg bare ba om at han hadde rett. På den tiden hadde vi skader på viktige spillere som Steve McManaman og Paul Ince, og jeg fikk lurt meg til et innhopp mot Blackburn. Jeg vil starte som kaptein 500 kamper senere. Jeg har hatt en utrolig karriere så langt, så forhåpentligvis vil det fortsette slik, avslutter Steven.