- Liverpool har nok rutine nå

Martin Skrtel tror at et samspilt mannskap og en manager som er inne i sin femte sesong kan vippe vektskålen i Liverpools ligafavør. Pepe Reina mener at Everton nå har en fordel i FA-Cupen.

- Går for gull
Martin Skrtel sier at han gjerne spiller i Liverpool så lenge som overhodet mulig. Han tror samtidig at sjansen til å vinne ligagull er tilstede allerede denne sesongen, med en manager i Rafael Benitez som han sammenligner med sin tidligere sjef Dick Advocaat.

- Laget har spilt nesten lenge nok nå som en enhet og med en trener, sier Martin til Sport Express.

- Nybegynnere som meg er en sjeldenhet på laget. Liverpool har tidligere hadde meget gode perioder men utpå nyåret har noe gjerne skjedd, enten det har vært skader eller andre problemer.

- Jeg tror at alt vil bli annerledes denne gangen. Vi vil kjempe om tittelen for å vinne den.

- Dette fordi vi spiller som et lag, og fordi vi har Gerrard og Torres. Forrige sesong var den første til Fernando i England, og han scoret så mange mål!

- Jeg har mange venner i Zenit og jeg trivdes der, men nå er jeg her og ønsker ikke å flytte tilbake, sier Skrtel på ryktene om at han ikke hadde funnet seg til rette på Merseyside.

- Jeg har aldri sagt at jeg hater Liverpool, det er en løgn. Jeg liker meg her.

- Jeg har en kontrakt på fire år, men jeg liker dette laget og jeg ønsker å bli her så lenge som mulig og å vinne mange trofeer.

- Jeg har alltid ønsket å spille i England, men jeg trodde aldri at jeg ville havne i en klubb så stor som Liverpool. Å komme til Anfield er en drøm for hvilken som helst spiller.

- Rafael Benitez elsker fotball. Han tenker på det 24 timer i døgnet. Når vi reiser hjem, da er Rafa der fortsatt og ser på videoer om kamper som våre rivaler har spilt. På den måten minner han meg om Dick (Advocaat).

- Han lurer alltid på om jeg trives og om jeg ønsker å gjøre noe annerledes. Rafa er hele tiden åpen for forslag og ideer, og jeg liker det.


- Åpen omkamp
Pepe Reina erkjenner at Everton må være mest fornøyd med at de blå nå kan spille omkamp i FA-Cupen på eget gress, men at selv om det må vurderes som en fordel er alt åpen før møtet på Goodison.

- Dette er fortsatt helt åpent og vi må ha tro på at vi kan vinne på deres arena, sier Pepe til Liverpool Echo.

- En kan vel si at de nå har en fordel siden de i neste kamp vil være hjemmelaget, men det vil også bety at de må angripe noe mer enn hva de gjorde i går.

- Det er skuffende å slippe inn nok et slikt mål og det er klart at vi må bli bedre til å forsvare dødballer. Det er det viktigste for oss og det gode ved dette er at vi nå har atskillige med treningsøkter hvor vi kan forbedre oss.