- Liverpool kan vinne ligaen

Robbie Fowler har tro på gamle lagkamerater, og fnyser av de som sier Liverpool er ute av kampen om ligagullet. Blackburn-spiller roser Kuyt og Torres.

Robbie Fowler har nå flyttet til Australia, hvor han nå skal spille sin fotball for North Queensland Fury i Hyundai A-League. Han holder seg selvsagt fremdeles oppdatert på hva som skjer i Premier League, og at hans tidligere lagkamerater nå kjemper i toppen av tabellen.

- Jeg vet at folk sier det nå er over for min gamle klubb, og hørte til og med at Uniteds manager mente Liverpool var ute av tittelkampen på grunn av resultatet med Chelsea. Det er jeg helt uenig i, og jeg tror det på en måte vil hjelpe dem, siden de vil kunne konsentrere seg fullt og helt om å vinne ligaen, sier Fowler til Daily Mirror.

- La oss være ærlige. Det skal et mirakel til for å vinne 3-0 mot Chelsea og forbli i Champions League - men dersom de skulle klare et slikt resultat så vil de til og med være favoritter for å ta tittelen.

- Du kan ikke undervurdere hvor mye krefter det å spille Champions League tar, og dersom du ikke har den forstyrrelsen vil du være friskere og mer fysisk klar. Dersom Liverpool ryker ut av europacupen vil de spille en ligakamp i uken, og kan spille med sitt beste mannskap i hver eneste kamp - noe som er en stor fordel.

- Manchester United må spille Champions League, en FA cup semifinale og samtidig jakter de ligagull, og det har begynt å vise på formen deres i noen kamper. De vil ha mange kamper de må få spilt, og de ser allerede veldig slitne ut. Det er tøft å holde et gående i så mange konkurranser, og spesielt når du blir jaget av rivaler som er i bedre form, friskere og med mer fokus, avslutter Fowler

Dunn roser Kuyt og Torres
Da Rafael Benítez valgte å spare en småskadet Steven Gerrard mot Blackburn, tok Dirk Kuyt plassen hans bak Fernando Torres. Blackburns midtbanespiller David Dunn, mener spissduoen er meget bra.

- Torres er en stor trussel når han løper inn bak deg. Som lag så visste vi at det kom til å skje, og la oss lavere. Han tar de løpene, og er vanskelig å spille mot, sier Dunn i følge Liverpool Daily Post.

- Men Dirk Kuyt er etter min mening like viktig. Han er så uegoistisk som spiller, og gir laget sitt så mye. Han kan spille i flere posisjoner, og jobber hele kampen gjennom for laget sitt. Han slutter aldri å løpe. Han er veldig, veldig god, men får ikke alltid den skryter han fortjener.

Dunn tror videre at de røde kunne hatt enda flere poeng dersom Fernando Torres hadde sluppet alle skadene denne sesongen. Spanjolen har nå scoret 11 ligamål på 15 starter av 32 mulige i ligaen.

- Jeg er sikker på at de ville hatt flere poeng dersom han ikke hadde gått skadet i deler av sesongen. Det er jeg ikke i tvil om, for han er en topp topp spiller.