- Liverpool må selge

Agenten til Andrea Dossena mener at det eneste fornuftige er at hans klient blir solgt fra Anfield i januar. Ny dato for reservelagskamp.

- Var forhandlinger
Federico Pastorello, agenten til Andrea Dossena, sier at det ble forhandlet om venstrebacken i sommer, men at det aldri kom lenger enn til samtaler mellom Liverpool og Napoli. Det stoppet da klubbene ikke ble enige om en pris. Med den italienske landslagsspilleren tilsynelatende enda lenger bak i spillerkøen etter at Emiliano Insua har etablert seg på Liverpools venstreside av forsvaret, mener Pastorello at det logiske vil være at 28-åringen får seg en ny arbeidsgiver i det neste transfervinduet.

- Det var reelle forhandlinger i august, men problemet var ikke bare lønnen, sier Pastorelle til Radio Kiss Kiss.

- Faktum var at Liverpool aldri ga oss grønt lys til å gjøre en avtale med Napoli. De to klubbene ble aldri helt enige.

- Hva med januar? Han har spilt mindre denne sesongen og det er klart at Liverpool nå må selge ham. Hvis Napoli ønsker Dossena, vet de hva de skal gjøre.

Sportsdirektøren i Napoli, Riccardo Bigon, fortalte nylig til Radio Marte: - Jeg har likt Andrea Dossena siden han spilte i Treviso. Det er likevel for tidlig å komme med navn og vi har ennå ikke hatt noe problem på venstresiden takket være Datolo og Aronica.

Reservene flytter
Liverpools neste reservelagskamp, borte mot Wigan, er blitt flyttet en dag til onsdag 25.november. Det var Liverpool som ønsket å utsette kampen da man spiller i Ungarn mot Debrecen 24.november.