- Liverpool med bud på Lavezzi

Rådgiveren til Ezequiel Lavezzi hevder at Liverpool har lagt inn et konkret bud på spissen. David N'Gog skal i aksjon i Toulon i kveld.

Rådgiveren til Napoli-spissen Ezequiel Lavezzi hevder overfor La Gazzetta dello Sport i dag at Liverpool har kommet med et konkret bud på 24-åringen.

- Liverpool har lagt inn et konkret bud. Jeg har holdt dette konfidensielt så langt, men Napoli-sjef Marino har vært i to møter med FIFA-agent Pablo Cosentino om saken, uttaler rådgiver Eduardo Rosetto.

Rosetto opplyser også at Napolis sportssjef har blitt invitert til å møte representanter for Liverpool enten i Napoli eller i Liverpool.

- Vi krever ikke at spilleren blir solgt, men jeg synes det bare er rett og rimelig at Napoli vurderer budet, og sier om det er nok eller ei, uttaler rådgiveren.

Lavezzi gjorde åtte mål og hadde seks målgivende pasninger på sine 33 kamper for Napoli sist sesong. Det hevdes at spissen vil koste rundt 17 millioner euro for en kjøpende klubb.

N'gog i aksjon i Toulon
David N'Gog skal i aksjon for Frankrike U21 i Toulon-turneringen i kveld. Motstander i gruppespill-kampen i Aubagne er Chile.