- Liverpool ønsker å beholde Dossena

Agent Roberto La Florio hevder at Liverpool ønsker å beholde Andre Dossena, trass i at Juventus og et par andre italienske klubber har vist interesse for venstrebacken. Torres tippes som toppscorer.

- Vi har snakket med Liverpool og Rafael Benitez, og fått bekreftet at klubben ønsker å beholde Dossena, sier La Florio til Sportal.

- Vi vet imidlertid hvordan markedet fungerer, og dersom bud i en viss størrelsesorden kommer inn vil det åpnes forhandlinger, legger han til.

- Så langt har verken vi eller Liverpool mottatt noe bud, men vi hadde kontakt med Juventus i fjor, sier agenten.

- Dossena har det bra i England. Han returnerer imidlertid gladelig til Italia dersom betingelsene er de riktige. Juventus vurderer situasjonen, og vil kontakte oss dersom de er interesserte. Vi vil vente, avslutter han.

Tror Torres blir toppscorer
Bookmakerne setter en knapp på Fernando Torres som toppscorer i sommerens Confederations Cup i Sør-Afrika. Spania er også favoritter til å vinne mesterskapet.

Ifølge den italienske avisen Tuttosport er Fernando Torres bookmakernes favoritt til toppscorertittelen i turneringen, med en odds på 1.61. Hans partner i Spania-angrepet, David Villa, står til 2.20 i odds. Italia-spissen Luca Toni og Brasils Kaka står også til 2.20 i odds. Videre følger Alberto Gilardino til 3.00 i odds.

Turneringen starter 14.juni. Åpningskampen spilles mellom vertsnasjonen Sør-Afrika og Irak. New Zealand møter Spania senere samme dag.  Neste dag vil Italia og Andrea Dossena møte Brasil i sin første kamp, mens Egypt - USA er den siste kampen i første kamprunde.