- Liverpool prøver å påvirke dommerne

David Moyes mener Liverpools spillere forsøker å påvirke dommerne, men håper på flaks og ”korrekte” avgjørelser i kveldens kamp. Fowler til australske North Queensland Fury.

David Moyes har gjort sitt for å heve temperaturen foran kveldens omkamp i FA-cupen ved å anklage Liverpools spillere for å simulere skader og forsøke å få Evertons spillere i dommerens bok. Evertons manager tenker ennå på da Mark Clattenburg sendte Tony Hibbert av banen i lokaloppgjøret på Goodsion Park i oktober 2007, og mener dommeren ble påvirket av kommentarerer fra Steven Gerrard. Derimot så unnslapp Jamie Carragher å få straffespark mot seg.
- Liverpool har hatt svært mye som har gått i deres favør, uttaler Moyes til engelsk presse.

-  Vi er en helhjertet gjeng, men når spillere blir liggende på banen og vifter med hendene og antyder at kort skulle vært delt ut og at dommeren går glipp av frispark, da blir det vanskelig.

David Moyes har dermed lagt ekstra press på dommer Alan Wiley før kveldens kamp .
- Vi må holde det gående. Vi vil ikke la oss provosere. Vi skal være disiplinerte, men enda viktigere: Vi skal fortsette å gjøre det vi har gjort. Disse guttene har vært meget gode i det siste.

David Moyes står fremdeles fast på at Steven Pienaarn burde hatt straffe etter fem minutter i kampen på Anfield.
- Vil det bli straffe til Liverpool foran The Kop? Uttalte Moyes etter kampslutt.

- Det finnes øyeblikk i kampene da du tror det går din vei, men så gjør det ikke det, tilføyde Evertons manager i går.

Moyes tror Liverpool skal slite hardt på Goodison for å gå videre til 5. runde.
- Jeg tror Liverpool synes det er vanskelig å bryte oss ned. Vi er klar over det. På Goodison kan det gi oss lyst til å føle som om vi ønsker å angripe mer. Vi gleder oss til kampen på Goodison, og supporterne vil være rett bak oss.

- Så lenge vi har flaks og får de rette avgjørelsene, noe som ikke har vært tilfelle i det siste, vil det forhåpentligvis gå bra.

Everton har møtt Arsenal og Manchester United siden lagenes første oppgjør i cupen. Moyes synes de kampene gir grunn til optimisme.
- Alle ønsker å vinne FA-cupen, men du må tjene din rett og slå lag på veien.

- Vi har spilt mot topplagene nylig, og vi har ikke skuffet.

- Jeg tror du kan si at de (Liverpool) hadde fordel i to kampene på Anfield, og vi var i stand til å komme unna med to uavgjorte.

- Jeg føler at vi kan spille mye bedre. Jeg tror vi spiller bra, men jeg tror vi kan spille bedre. Forhåpentligvis hvis vi kan klare det, kan vi komme oss til neste runde i cupen.

Fowler til North Queensland Fury
Robbie Fowler ble frigitt av Blackburn ved nyttår. Nå har 33-åringen kommet til enighet med den australske A-League-klubben North Queensland Fury om en toårskontrakt.
- Jeg hadde bare gode ting å fortelle familien min om det fotballmessige og livsstilsmulighetene North Queensland kan tilby oss, sier Fowler i en uttalelse.

- Fra et fotballperspektiv var alt det Fury-trener Ian Ferguson la på bordet og viste meg førsteklasses, og entusiasmen og pågangsmotet fra alle i klubben er fantastisk.

- Det er en stor beslutning for min familie, men det er også en mulighet til å fortsette min fotballkarriere i en virkelig flott del av verden.