- Liverpool tok Barry for gitt

Martin O'Neill mener at Liverpool følte seg for sikre på å hente Gareth Barry. De røde kom aldri med et bud etter sesongslutt. Hull interessert i Voronin. Hull-formann søker jobben etter Parry.

Martin O'Neill svarer på kritikken Rafael Benítez kom med om Gareth Barry, og mener at Liverpool følte seg sikre på et kjøp av midtbanespilleren. Benítez mener at den tidligere Aston Villa-spilleren valgte Manchester City kun for pengene. Barry sies å tjene £100000 i uken på City of Manchester Stadium, noe som er det dobbelte av hva han fikk i Aston villa. O'Neill innrømmer at han var overrasket over å se Barry velge City. Liverpool forsøkte å hente Barry i fjor, men O'Neill overtalte ham til å bli, og ville la Barry gå til Anfield dersom spilleren selv ville det. O'Neill hevder at Benítez aldri kom med et bud på Barry mot slutten av forrige sesong.
- Tok Liverpool det for gitt at Gareth Barry ville signere for dem? De kan meget vel ha gjort det. Og gikk de glipp av Barry av den grunn? De kan meget vel ha gjort det, sier O'Neill til Daily Express.

- Alt jeg vil si er at jeg sa til Barrys agent at vi ikke ville ha den samme forvirringen som i fjor, og at de hadde den fulle friheten til å holde samtaler. Jeg antok at det var topp fire-lagene. Liverpool var klar over prisforlangende hvis det var tilfelle.

- Liverpool tok overhodet ikke kontakt med oss direkte og de tilbydde aldri noen penger for ham. Så mitt inntrykk var at det var et ærlig valg.

- Jeg beskytter ingen her fordi det har ingenting å si. Jeg må si jeg var litt overrasket fordi Barry hadde nevnt at det å spille i Champions League var en grunn til å dra. Det er en persons privilegium, men Liverpool hadde ikke lagt inn et bud.

- Det var en agent som jobbet, antagelig på Liverpools vegne, men det kom ingen bud. Barry dro, og det var poenget.

- Hvorfor Barry ønsket å dra var opp til ham. Hvor han reiste var litt overraskende. Men slik var det.

Hull interessert i Voronin
Daily Mirror hevder at Hull-manager Phil Brown ønsker å låne Andriy Voronin og med en mulighet for å gjøre avtalen permanent. Ukraineren er tilbake i Liverpool etter et vellykket låneopphold i Hertha berlin. Rafael Benítez har lovet 29-åringen at han vil få noe spilletid kommende sesong, men må regne med å ha Fernando Torres og Steven Gerrard foran seg i køen. Avisen hevder at Benítez kan bli overtalt til å inngå en avtale dersom Hull sier seg enig i å betale et lånebeløp.

Hull-formann søker på stillingen etter Parry
Tabloidavisen Daily Mail hevder at Hulls formann Paul Duffen har søkt på den ledige stillingen som chief executive i Liverpool. Det hersker såpass med usikkerhet på KC Stadium at Duffen har latt seg friste av jobbe på Anfield. Duffen vil få hard kamp om jobben etter Parry, blant annet fra nåværende managing director Christian Purslow.