- Lucas og Johnson ute, debut for Eccleston

Ifølge The Liverpool Way står Glen Johnson (skade) og Lucas (influensa) over mot Arsenal. Mot debut for Nathan Eccleston. Benkplass til Darby. Wenger med støtte til Benítez.

Nathan Eccleston vil trolig få sin debut mot Arsenal i kveld. Mye av forhåndsomtalen har fokusert på at Alberto Aquilani vil få spille for førstelaget for første gang, men italieneren vil kun være på innbytterbenken.

Ifølge velinformerte The Liverpool Way kommer Nathan Eccleston til å starte kampen. 18-åringen ble forfremmet til Melwood i sommer, og har spilt en rekke kamper for reservelaget, enten som spiss eller på flanken.

Det går også mot en sentral midtbane med Jay Spearing og Damien Plessis. Sistnevnte har nettopp skrevet under ny kontrakt med varighet frem til 2012. Javier Mascherano er suspendert, Steven Gerrard skadet, mens Liverpool Way rapporterer at Lucas Leiva sliter med influensa. Benítez kommer heller ikke til å ta en sjanse med Fernando Torres. Stephen Darby kommer visstnok til å få en plass på benken etter at Glen Johnson har måttet melde forfall på grunn av skade.

The Liverpool Way tror at Rafael Benítez velger følgende startellever (4-2-3-1):

Cavalieri; Degen, Skrtel, Kyrgiakos, Dossena; Spearing, Plessis; Eccleston, Voronin, Babel; N'Gog.

Wenger med støtte Benítez
Arsenal-manager Arsene Wenger skryter av den jobben Rafael Benítez har gjort på Anfield, og mener at de røde fortjente å slå Manchester United i helgen.
- Ut i fra omstendighetene de befant seg i vil man for dem si at det var viktig å vinne mot United, jeg må si de fortjente å vinne fordi de dominerte kampen, sier Wenger til Daily Mail.

- Jeg synes Rafa håndtere presset veldig bra.

- Det er ikke alltid lett, men jeg tror at i denne jobben må man motstå stress og press fordi man kan ikke drømme om en karriere i denne jobben uten å komme i slike situasjoner. Det er absolutt nødvendig å gå gjennom slike perioder og overleve.