- Må begynne å vinne kamper

Insúa mener City-kampen er en passende anledning til å finne tilbake til vinnerformen. Tror laget skal klare å rette opp forsvarsfeil. Blir et løft å få Gerrard tilbake. City har et godt lag.

Manchester City ligger på 6.plass i Premier League, bare ett poeng og én plass foran Liverpool. Mange eksperter tror at Manchester City kan bli en reell trussel for Liverpool i kampen om en Champions League-plass denne sesongen. Emiliano Insúa mener at helgens oppgjør mot Mark Hughes' mannskap er en ypperlig anledning til å finne tilbake til vinnerformen.

- Vi trener bra og alle er fokusert og klare til å vise hva vi er kapable til mot Manchester City, uttaler Insúa til Liverpoolfc.tv.

- De har signert mange gode spillere og de har et godt lag, men vi har en god tropp også.

- De vil være blant de fire beste, men det er mange lag som kjemper om det. Vi må kjempe hardt og begynne å vinne kamper.

- Det er en lang vei å gå denne sesongen. Det er mange kamper igjen i Premier League for å få rettet på ting. Det begynner med Manchester City.

- Kanskje gjør vi noen feil i forsvar og slipper inn mål fra dødballer, men vi har jobbet hardt med dette på trening. Vi er sikre på at vi kan få orden på dette.

- City vil komme til Anfield å forsøke å vinne. Jeg tror det blir en åpen kamp. Vi må være sterke i forsvar. Vi har en fordel fordi vi spiller hjemme.

- Det er alltid virkelig bra for oss å spille hjemme. Vi har én spiller mer enn motstanderen på grunn av supporterne våre.

- Vi vet at vi må begynne å vinne kamper, og dette er en stor kamp. Det er ennå for tidlig å se på ligatabellen. Kanskje vi kan se på den igjen i februar/mars og se hvor vi er.

Steven Gerrard kan være tilbake i startoppstillingen, og Insúa mener det blir et stort løft å få kapteinen tilbake.
- Stevie er en av de viktigste spillerne for oss. Det er meget viktig å ha ham på laget. Han har trent bra. Han vil bli en nøkkel for oss idet vi prøver å vinne kampen.

City har brukt mange penger på å hente Gareth Barry, Emmanuel Adebayor, Kolo Toure, Roque Santa Cruz og Carlos Tevez i sommer.
- Tevez er en meget god spiller. Han spilte veldig bra i Manchester United og har scoret noen mål mot oss tidligere. Vi må sørge for at vi ikke gir ham rom og tid fordi han kan skape problemer dersom vi gir ham det.

Manchester Citys høyreback Pablo Zabaleta er en annen argentiner Insúa kan møte.
- Han er en annen god spiller. Jeg kjenner ham godt. Han er en god back, og jeg må forsvare meg mot ham. Kanskje må han forsvare seg mot meg istedenfor.