- Må beholde Mascherano og Alonso

Overgangsryktene fortsetter å svirre om Mascherano og Alonso. Albert Riera oppforder Liverpool til ikke å selge duoen. Han vet hvor viktig begge er for laget. Må heller forsterke troppen.

Tabloidavisen Daily Mirror skriver at Rafael Benítez begynner å bli urolig for fremtiden til Javier Mascherano og Xabi Alonso. Mascheranos agent skal ha vært i et to timers langt møte med Barcelonas sportsdirektør Txiki Begiristain på onsdag, mens Alonso ikke kunne bekrefte overfor spansk media at hans hjemmebane er Anfield neste sesong. Benítez skal ønske å ha et møte med spillernes agenter. Mascherano skal ikke være til salgs, uansett pris og argentineren bør være innstilt på å fullføre de tre gjenværende årene av kontrakten. Mirror utelukker ikke at Alonso kan bli solgt, men bare dersom prisen er den rette. Liverpool verdsetter spanjolen til £30M.

Albert Riera mener det er helt avgjørende at Liverpool beholder sentrale spillere som Alonso og Mascherano. Kantspilleren vil heller ikke se Alvaro Arbeloa forsvinne.
- Det er vesentlig at vi beholder våre spillere fordi man kan se at hver spiller var meget viktig i år, uttaler Riera fra Sør-Afrika.

- Alonso, Arbeloa og Mascherano tilførte oss mye kvalitet, så vi må beholde dem. Men ikke bare disse, men alle våre spillere. Hvis man ønsker å vinne ligaen, er dette første steg

- Nøkkelen er at vi har en veldig sterk mentalitet. Vi har det veldig bra i garderoben og mange spillere med erfaring.

- Liverpool er ikke et lag som har mange spillere på benken, ikke mange muligheter.

- Første skritt er å beholde de spillerne vi har. Dersom vi kan supplere med noen spillere, vil det hjelpe oss til å spille bedre.

The Independent mener at gårsdagens uttalelser fra Alonso er en klar indikasjon på at forholdet mellom ham og Benítez fortsatt ikke er bra etter at manageren forsøkte å selge midtbanespilleren i fjor sommer. Avisen tror ikke at Alonso ennå har bestemt seg for hvor han ønsker å spille neste sesong.

I stedet for å måtte kjempe en kamp for å beholde spillere ønsker Benítez heller å fokusere på å hente inn en spiss. En mulighet skal være en £5M-overgang for Javier Saviola. Den uruguayanske offensive midtbanespilleren Nicolas Lodeiro har Benítez iaktatt på DVD. Det sies at Benítez også er interessert i Alvaro Negredo og Arjen Robben.