- Må bevare scoringsformen

Arbeloa tror at målforskjellen kan bli avgjørende i Premier League. Favoritter mot Chelsea. Kan bli en historisk sesong. Gerrard advarer engelskmennene mot Skrtel.

Alvaro Arbeloa håper Liverpool klarer å opprettholde scoringsformen i kampene fremover. De røde har nettet 13 ganger på de seneste tre oppgjørene, og den spanske høyrebacken tror målforskjellen også kan bli viktig når status skal gjøres opp i mai.
- Det er svært viktig å score så mange mål som vi kan fordi du vet aldri hvordan situasjonen kan bli mot slutten av sesongen, sier Arbeloa til Liverpool Echo.

- I øyeblikket spiller vi bra og scorer mål. Nå må vi holde det gående og se hva som skjer.

- Jeg ble virkelig overrasket over at Fernando ikke scoret mot Villa. Han hadde selvsagt lyst til å score, men det skjedde ikke for ham den dagen.

- Men Stevie fikk seg et hattrick, og både Dirk og Albert scoret også, noe som er et godt tegn for oss. Det er viktig at vi har valgmuligheter i laget når det gjelder å score mål.

Etter tapet mot Middlesbrough ble Liverpool regelrett avskrevet i kampen om ligatittelen. Nå står Anfield-klubben med fire strake seirer, er i kvartfinalen i Champions League og kun ett poeng bak Manchester United i Premier League. Arbeloa er usikker på hva som er årsaken til lagets formutvikling de seneste ukene.
- Jeg vet ikke hva som har endret seg for oss. Kanskje var det hjemmekampen mot Real Madrid. Da spilte vi bra og vant mot et veldig godt lag.

- Men uansett hva det var, så er det viktigste at vi nå har mye selvtillit. Etter at Manchester United og Chelsea tapte i helgen, har det gitt alle i Liverpool troen.

Kan bli en historisk sesong
Alvaro Arbeloa tror denne sesongen kan bli historisk. Liverpool jakter sin første ligatittel siden 1990, og 26-åringen mener at de røde er favoritter mot Chelsea i kvartfinalen i Champions League. To trofeer er fortsatt innen rekkevidde.
- Dette laget er på vei til å bli mer berømt enn The Beatles, uttaler Arbeloa ifølge the Daily Telegraph.

- Vi stor overfor flere emosjonelle uker i Champions League og Premier League. Sesongen kan bli historisk for oss. Vi utvikler et fantastisk spill, og nå er alt presset på United. Jeg tror de kan feile, og det øyeblikket er vi klare for.

- Vår målsetting er å vinne alle våre ligakamper frem til sesongslutt. Det er en vanskelig oppgave, men ikke umulig nå som moralen er så mye bedre.Triumfen på Old Trafford økte lysten på å bli mestere.

Arbeloa ville helst unngått Chelsea i Champions League.
- Vi ønsket ikke Chelsea. Vi ville ha foretrukket å ikke møte en engelsk motstander. Min drøm var å spille mot Bayern München eller Barcelona. Men jeg insisterer på at vi fortsatt er favoritter.

- Etter at Guus Hiddink ankom, har "The Blues" blitt bedre. Men Champions League er annerledes. Vi håndterer de situasjonene bedre.

- For vår del er Rafas nye kontrakt svært viktig. Han ser ut til å være for seriøs for mange folk, men det er ikke slik spillerne tenker. Han er en trener som bare har lyst til å få ut det maksimale av alle. Under ham føler jeg meg som den beste spilleren i Spania.

- Vi er glade for at han blir fordi nyheten betyr kontinuitet og genererer ro og selvtillit når vi tar fatt på arbeidet vårt.

Gerrard advarer engelskmennene mot Skrtel
England møter Slovakia i en privatlandskamp på lørdag. Steven Gerrard ser ikke frem til å møte klubbkamerat Martin Skrtel.
- Det vil bli et godt oppgjør. Martin er en fantastisk spiller som blir bedre hele tiden. Hvis hans lagkamerater er like god som ham, da blir det en vanskelig kamp for oss.

- Han er virkelig tøff og pratsom på banen, men han er ganske stille utenfor. Vi har småfleipet litt. Vi ser frem til å prøve oss mot dem.

Gerrard har stort sett spilt bak en ensom spiss for Liverpool denne sesongen. Nå håper han på samme rolle for England.
- Jeg ville blitt meget glad. Det er managerens avgjørelse selvsagt, men jeg har spilt der hele sesongen for Liverpool. Det ville ha hjulpet meg.