- Må bli bedre på hodet

Nathan Eccleston er toppscorer på reservelaget og har debutert på førstelaget denne sesongen. I kveld ventes han å spille på topp når reservene møter Hull.

Liverpools reservelag kjemper helt i toppen etter seks strake seire i årets liga, og et av de største lyspunktene har vært formen til Nathan Eccleston. 18-åringen har greid å etablere seg på laget og ble matchvinner på straffespark i siste kamp mot Everton. Han har også fått prøve seg som innbytter på førstelaget denne sesongen. Under er noen av svarene som Nathan ga til liverpoolfc.tv i et nylig intervju.

Stadion du gjerne skulle ha spilt på?
- Jeg må si Nou Camp. Barca har en glimrende tradisjon som fotballklubb og det kan være 80.000 til stede. Det ville vært fantastisk å spille foran så mange.

Høydepunkt i karrieren så langt?
- Trolig at jeg har spilt juniorlandskamper for England og også vært involvert med seniorlaget til Rafa Benitez denne sesongen. Det var også stort å komme til finalen i juniorcupen.

Den største nedturen?
- Da jeg var skadet tre måneder forrige sesong med avrevet leddbånd.

Morsomste på reservelaget?
- Dean Bouzanis, karen er bare helt teit. He-he, han er også den mest håpløse i klesveien.

Beste kamerat?
- Trolig David Amoo.

Hva må du bli bedre på?
- Mitt hodespill. Det er den svakeste delen av mitt spill, og jeg behøver å trene på det.

Hva er du best på?
- Til å drible, og siden jeg er angriper vil jeg også si mine avslutninger.

Tidenes beste i din posisjon?
- Ronaldo, han fra Brasil og ikke Man United. Han var fryktinngytende god, da han var på sitt beste i Barca. Thierry Henry vil imidlertid ikke være langt unna.

Beste råd du har mottatt?
- En av mine tidligere trenere fortalte meg at du får ut av fotballen det du legger igjen av innsats. Det er noe jeg prøver å følge opp.

Hva er det beste med å være spiller for Liverpool?
- Å kunne komme til Melwood hver dag for å trene med de andre guttene. Vi er et av de største lagene i Europa, og som fotballspiller kan du ikke forlange særlig mer enn det.

Reservelagets kamp mot Hull i kveld starter kl 20.00 og vi vil følge kampen her på liverpool.no. Du kan også se kampen live på liverpoolfc.tv hvis du har e-season abonnement.