- Må bli sterke neste sesong

Benítez vet at Liverpool må bli sterke neste sesong. Han tror at Man United vil forsterke mer. Paul Duffen tilbakeviser at han kan bli Liverpools nye daglige leder. Ingen kontakt om Aquilani.

Rafael Benítez føler seg sikker på at Manchester United kommer til å bruke ytterligere pund på spillerkjøp denne sommeren etter salget av Cristiano Ronaldo til £80M. Foreløpig har Alex Ferguson kun hentet Michael Owen, Luis Antonio Valencia og Gabriel Obertan. Ferguson har gått ut og varslet at det ikke blir flere investeringer, men det tror Benítez lite på.
- Jeg er sikker på at de har penger, og de kommer til å kjøpe noen spillere, sier Rafael Benítez.

Benítez mener bestemt at at Liverpool skal klare å konkurrere med United kommende sesong.
- Vi må bli sterke neste sesong. Vi har blitt bedre med Glen. Forhåpentligvis kan vi bli enda litt bedre, og det vil være nok.

Manageren vet at Manchester City også blir sterke etter kjøpene av Gareth Barry, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor og Roque Santa Cruz.
- Jeg tror at alle klubbene forsøker å forbedre seg, og Manchester City er en av dem. Jeg ville like å være i toppen av tabellen og være en utfordrer, men jeg kan ikke si for mye om de andre lagene.

Hull-formann tilbakeviser rykter
Liverpool er for tiden på jakt etter å ansette en etterfølger etter Rick Parry. Parry forlot stillingen som chief executive etter sesongslutt. Det har den seneste tiden versert rykter om at Hulls formann Paul Duffen er en av kandidatene. Duffen oppfatter ryktene som latterlige. Han er fokusert på å hjelpe manager Phil Brown til å forsterke spillerstallen.
- Det er et godt eksempel på silly-season. Det er latterlig, uttaler Duffen til Hull Daily Mail.

- Jeg er helt fokusert på å jobbe med manageren og forsterke stallen for neste sesong.

Duffen har vært i Hull de senste to årene og eier en aksjeandel i Premier League-klubben.

Ingen kontakt om Aquilani
Fra Italia meldes det for andre uke på rad at Liverpool har sendt representanter til Italia for å forhandle om Romas midtbanespiller Alberto Aquilani. Denne gang er det Il Corriere dello Sport som skriver dette. I går avviste spillerens agent, Franco Zavaglia, at det eksisterte et bud fra Liverpool.
- Liverpool? De har ikke kontaktet meg. Jeg vet ingenting om det. I øyeblikket er det ingenting konkret.

Spilleren er på vei tilbake fra skade.
- Alberto har det bra. Denne uken får han behandling i Roma. Så skal han besøke professor Van Dijk, som er den som vil gi ham klarsignal til å trene på banen igjen. Han håper å være tilbake til den første kampdagen i den nye sesongen.