- Må ikke selge Alonso

Rafael Benitez sier Liverpool ikke trenger å selge Alonso for å kjøpe andre spillere. Reina ber Barca angripe. Keane forklarer hvorfor han ikke jublet. United oddsfavoritt.

Trenger ikke selge Xabi
Liverpool-manager Rafael Benitez sier klubben ikke trenger å selge Xabi Alonso for å finansiere kjøp av andre spillere.

Ikke lenge etter at sesongen 2008/09 er over og forberedelsene til sesongen 2009/10 er i gang kommer det sterke rykter om at Alonso er på vei til hjemlandet og Real Madrid.

Det er blitt sagt at salget av baskeren er en overgang som for Liverpool er nødvendig dersom Rafa skal få råd til noen av de andre transfermålene han har blinket ut til sommeren.

Det er kommet motstridende rykter om at Rafa nødig vil selge spilleren, men at han samtidig innser at det er tvingende nødvendig å selge ham dersom han skal få napp hos de målene han har sett seg ut i transfermarkedet.

- Jeg vil gjøre det helt klart at det ikke er nødvendig å selge Xabi Alonso for å få råd til andre spillere senere i sommer. Liverpool ønsker å beholde sine beste spillere, sier Benitez i et intervju med LFCTV.

Dermed tar han et oppgjør med ryktene om at han har fått beskjed fra de amerikanske eierne om å selge før han kan kjøpe.

Uttalelsene fra Rafael Benitez vil nok varme hjertene til svært så mange Liverpool-supportere.

Reina ber Barca angripe
Pepe Reina gir Barcelona råd foran morgendagens Champions League-finale mot Manchester United.

- Dere må angripe, sier han til den spanske avisen Sport.

- Manchester United er et lag det er vanskelig å spille mot. Du kan ikke spille med frykt, men må angripe dem. Som Barcelona er United også et lag som lider når de ikke har ballen. Det må Barca utnytte ved angripe når de har muligheten. Men Barca-manager Pep Guardiola vet nok hvordan laget hans skal spille og hvordan United skal slås.

Reina begynte sin karriere i Barcelona, og innrømmer at han drømmer om å spille der en gang igjen.

- Men mitt lag er Liverpool nå og jeg stortrives der, føyer han til.

Ute etter marokkaner?
Ifølge Setanta Sports er Liverpool en av tre klubber som er ute etter den marokkanske landslagsspilleren Marouane Chamakh, som spiller i den franske ligalederen Bordeaux. 25-åringen har uttrykt ønske om å dra og han håper klubbledelsen lar ham få sjansen til å spille i England. Arsenal og Tottenham skal også være interesserte, heter det i ryktene.

Ett år gjenstår av kontrakten til Chamakh, som har scoret tretten mål i den franske ligaen denne sesongen, som avsluttes kommende helg.

Keane jublet ikke
Som alle så jublet ikke Robbie Keane da han scoret for Tottenham på Anfield søndag. Han har forklart hvorfor han ikke jublet.

- Som angriper lever jeg av å score mål, men jeg pleier ikke å juble dersom jeg scorer mot en av mine tidligere klubber. Der var ikke annerledes denne gangen, sier Keane.

United gullfavoritt
Manchester United, Chelsea og Liverpool. Slik blir rekkefølgen i neste sesongs Premier League, tipper Betsafe.com.

- Manchester United har den klart største bredden i spillerstallen og det gjør at de tåler skader mer enn noen annen. Denne sesongen har de så og si spilt helt uten de to engelske landslagsspillerne Wes Brown og Owen Hargreaves og likevel hatt 17-18 klassespillere å velge blant. Det vitner om klasse og gjør de til en naturlig favoritt også neste sesong, sier oddssetter Anders Berntsen i spilleselskapet Betsafe.com og legger til:
- Men Chelsea blir en tøff utfordrer igjen og Liverpool har nærmet seg med stormskritt. Får Liverpool handlet inn en eller to klassespillere denne sommeren blir de livsfarlige.

Vinnerodds Premier League 09/10 fra Betsafe.com:

Manchester United (2,10)
Chelsea (4,00)
Liverpool (4,00)
Arsenal (11,00)
Manchester City (50,00)
Aston Villa (100.00)
Tottenham (100,00)
Everton (200,00)
Fulham (500,00)
Blackburn (500,00)
West Ham (500,00)
Portsmouth (1000,00)
Bolton (1000,00)
Wigan (1500,00)
Sunderland (1500,00)
Wolverhampton (1500,00)
Stoke (2500,00)
Hull (2500,00)
Birmingham (2500,00)
Burnley (4000,00)