- Må opptre på samme måte fremover

Mascherano mener at Liverpool må spille som mot Manchester United dersom de røde skal kjempe om trofeer. 90 minutter for Németh. San José og Pölöskei ubenyttet. Billettinfo Lyon borte.

Javier Mascherano er svært lettet over tre poeng mot Manchester United. Først levde han i usikkerhet om Argentina klarte å kvalifisere seg til VM, så opplevde han at Liverpool tapte fire kamper på rad. Nå ser Argentinas landslagskaptein fremover, men seieren mot erkerivalen er ingen sovepute. De røde må fortsette å ta tre poeng og ikke tenke på at avstanden frem til Chelsea er seks poeng.
- Jeg levde i en vanskelig situasjon i tre til fire måneder med Argentina, uttaler Mascherano overfor Daily Mail.

- Så hadde jeg den andre erfaringen tidligere, som jeg har med Liverpool nå. Det var vanskelig for oss å tape fire kamper på rad, men nå sier jeg: "La oss begynne igjen".

- Nå har vi vunnet, og vi kan ikke stoppe der. Vi skal forsøke å holde det gående. Vi står sammen.

- Hvis vi ønsker å kjempe om noe, må vi spille som dette i hver kamp. Vi kan ikke slappe av med denne seieren. Det er beskjeden.

- Vi må tenke på å fortsette å vinne, ikke se på tabellen og se at vi er seks poeng bak Chelsea. Vi må se fremover og ikke avgi viktige poeng.

- Hvis vi ønsker at disse tre poengene skal være verdifulle, må vi vise frem en slik opptreden fremover.

- Kanskje trodde folk at vi ikke klarte å spille som vi kunne mot topplagene, men mot United viste vi at vi kunne. Vi er virkelig glade.

Seieren over United dempet presset på Rafael Benítez. Mascherano vet også at Argentina har mye å forberede før VM-sluttspillet tar til sommeren 2010, og håper at Diego Maradona leder landslaget i Sør-Afrika.
- Diego er en person som har levd med fotball i mer enn 30 år. Han vet hvordan han skal håndtere mye på fotballbanen.

- Vi må forbedre oss før VM, men vi har tid nå. Vi er virkelig glade. Vi er litt avslappet nå fordi det var en vanskelig tid da vi ikke visste om vi skulle til VM eller ikke.

Samtlige minutter for Németh
Krisztian Németh spilte 90 minutter for AEK Athen i 1-1-kampen borte mot Aris Saloniki i den greske superligaen i går. På torsdag var ungareren på banen de første 83 minuttene da AEK Athen tapte 1-2 borte for BATE Borisov i UEFA Europa League. AEK Athens mål kom på et straffespark Németh skaffet sitt lag etter 31 minutter.

Mikel San José satt på benken hele kampen for Athletic Bilbao i gårsdagens 0-2-tap borte mot Getafe.

Pölöskei ubenyttet
Zsolt Pölöskei var ubenyttet reserve da Ungarn beseiret Latvia 5-1 i en kvalifiseringskamp til EM for U19-landslag. Latvia tok ledelsen, men fikk en spiller utvist allerede etter 15 minutter. Ungarn står med to seirer på to kamper og har allerede sikret plass i eliterunden før onsdagens avsluttende kamp mot Russland.

Billettinfo Lyon borte
Billetter til bortekampen mot Lyon har vært på salg til sesongkortinnehavere og Fan Card-holdere som kjøpte billett til borteoppgjøret mot Fiorentina og samtidig kunne dokumentere reisen til Firenze. Fra 27.oktober selges Lyon-billetter også til supportere som ikke kan legge frem reisebevis, men som kjøpte billett til kampen på Artemio Franchi.