- Må redde sesongen

Kenny Dalglish maner Liverpool til å vinne ligakampene fremover. Kampen på Old Trafford blir ekstremt viktig. Han tror spillerne har tatt poengene mot de mindre lagene for gitt.

Liverpool har lagt en skuffende januarmåned bak seg. Kenny Dalglish mener Rafael Benítez må få laget inn på vinnersporet igjen så de røde ikke faller av i kampen om ligagullet
- Vi har hatt blandende resultater nylig med et antall frustrerende uavgjortkamper før den herlige seieren mot Chelsea. Så kom cuptapet, uttaler Kenny Dalglish.

- Ligatabellen ser ikke like sunn ut nå som den gjorde på denne tiden forrige måned.

- Det blir en enorm kamp når vi reiser til Old Trafford. Vi har behov får å vinne der, men før det må vi sørge for å plukke så mange poeng som mulig.

- Alt vi kan gjøre er å få orden i eget hus. Dersom vi klarer det mellom nå og møtet med United, så er det alt man kan be om. Hvis de avgir poeng mellom nå og det oppgjøret, vil det være en bonus. Men for å få full utnytte av den bonusen, må vi vinne våre kamper.

Liverpool har avgitt poeng mot Stoke (hjemme og borte), Fulham, Wigan, Hull og West Ham, mens de har beseiret Chelsea og Manchester United.
- Skuffelsen er at vi i mange år har sagt at vi trenger bedre resultater mot de store lagene. Selv om vi har greid det denne sesongen, har vi sviktet mot lag vi definitivt har vært favoritter til å slå.

- Vi har tatt 10 poeng av 12 så langt mot våre tittelkonkurrenter, men har ikke aktivert disse resultatene i andre kamper.

Dalglish mistenker at et par spillere har tatt seierne for gitt mot de mindre lagene.
- Jeg tror man har blitt revet med etter resultatene mot Chelsea, Manchester United og Arsenal tidligere i sesongen.

- De så på terminlisten og sa at vi ville ta tre poeng her og der.

- Slikt skjer ikke i fotball. Det beviser at hver enkelt kamp i denne ligaen er vanskelig.