- Må skaffe penger

Daily Telegraph siterer Rafael Benitez på at han er nødt til å selge spillere for å skaffe tilstrekkelig med midler til å hente de forsterkningene han ønsker i sommer.

Uvisst hvor de kommer fra og hvor gamle de er, men Daily Telegraph har sitater fra Liverpools manager på at han selv må bidra til å skaffe penger slik at han får gode nok spillere til å styrke troppen ytterligere.

- Jeg har mer eller mindre en idé om hvor mye penger vi kan bruke, forklarer Rafa. - Jeg tror vi må selge spillere for å få det budsjettet vi behøver, men for øyeblikket snakker vi ikke om navn og penger. Vi arbeider med transfermål og vil prøve å gjøre ting som hurtig og billig som mulig.

- Hvert år er det viktig å kjøpe gode spillere. De rette spillerne. Vi vet at vi har bedre spillere enn tidligere og det gjør det vanskeligere å finne bedre spillere enn vi har nå. Vi arbeider imidlertid hardt i løpet av sesongen, med å se etter og sjekke spillere. Vi vil være klare.

Benitez har tidligere innrømmet at de har hatt David Silva hos Valencia i kikkerten mens de fleste venter at man igjen vil prøve å sikre seg Gareth Barry. Daniel Agger er en usikkerhet andre veien etter at dansken vegrer med å skrive under en ny kontrakt.