- Må være tålmodige med Aquilani

Benítez oppfordrer fansen til å vise tålmodighet med Aquilani. Italieneren har imponert på trening. Mandag scoret han et praktfullt mål

Alberto Aquilani kommer til å spille fra start for Liverpool for første gang i oppgjøret mot Fiorentina i kveld. Rafael Benítez opplyser at spilleren har imponert på trening, men oppfordrer igjen fansen til å vise tålmodighet med italieneren.

- Jeg tror fansen vil få se det beste av Aquilani denne sesongen. Det er et spørsmål om tid. Vi ønsker å benytte ham så mye som mulig denne sesongen, med start fra i morgen, uttalte Rafael Benítez til Liverpool Daily Post i går.

- Vi vet at han kommer til å trenge tid. Jeg vet at han besitter kvalitet, så jeg vil ikke bli overrasket om han gjør det bra. Jeg kommer ikke til å legge press på ham om han ikke spiller på det nivået vi vet at han kan.

- Han har god bevegelse, er smart og kan komme i gode posisjoner, Men når det gjelder formen hans, kan vi ikke forvente at han er på samme nivå som de andre.

- Han scoret et fantastisk mål på trening mandag. Fabio Aurelio scoret på en volley fra 25 meter, og deretter nettet Alberto med venstre fot, over Reina og i øverste kryss.

- Det var en chip. Den var veldig, veldig god. Han viste noen glimt av kvalitet. Han er veldig lur når det gjelder å bevege seg på banen, men taklingene må bli bedre.

- Vi venter alle på å se hva han kan klare på banen. Det vil bli en sjanse til å gjøre inntrykk før Arsenal-kampen. Selvsagt må vi vurdere formen hans etterpå, men det er meget positivt at vi endelig får se ham på banen.