- Min største utfordring

Sotirios Kyrgiakos kan få sin røde debut mot Bolton. Han tror at erfaring fra skotsk fotball og lag som har vunnet mesterskap vil hjelpe ham til å få en bra start i Liverpool.

Liverpools nye greske midtstopper kom greit gjennom en omgang for reservene i går, og Sotirios Kyrgiakos er ventet å være med i førstelagstroppen som tar den korte turen til Bolton i morgen.

I et intervju med LFC Magazine sier 30-åringen at dette vil bli hans største utfordring i karrieren så langt, men den rutinerte stopperen mener han har det som skal til for å spille i Premier League.

- Jeg har hatt litt erfaring med å vinne titler tidligere i karrieren i Hellas og i Skottland, forklarer den langhårede forsvareren. - Jeg vant en tittel med Panathinaikos og to i Skottland da jeg spilte for Rangers. Jeg håper at det jeg opplevde i Skottland vil hjelpe meg til å få en bra start i Liverpool.

- Jeg mener at jeg har de kvaliteter som skal til for å spille i Premier League.

- Min tid i Skottland vil hjelpe meg da det er en lignende type fotball som her. Det er likevel sant at Premier League vil bli vanskeligere enn å spille da det går enda fortere her og det er flere kvalitetsspillere.

- I Skottland hadde du Rangers, Celtic og Hearts og det var veldig sjelden at vi tapte for noen - og hvis vi gjorde det var det gjerne mot et av de to lagene. I England er alle i stand til å slå alle.

- Jeg så mye fra Premier League forrige sesong og jeg mener vi var svært nære ved å ta tittelen. Ut fra hva jeg har sett denne sesongen er vi i stand til å gjøre det enda bedre. Ut fra min erfaring med å vinne mesterskap, så behøver du ypperlig lagmoral i garderoben og det har jeg allerede sett blant mine nye lagkamerater.

- Alle arbeider hardt og gir alt. Det er det viktigste når du kjemper en slik lang kamp som under et ligamesterskap. I tillegg trenger du å være modig og ha litt flaks med på veien.

- Jeg liker en utfordring, og dette er den tøffeste utfordringen jeg har tatt på meg så langt i karrieren. Jeg ser fram til å spille i denne ligaen, men først må jeg vise for manageren på trening at jeg duger. Jeg vet at det er mange gode spillere i denne klubben og at jeg ikke kan ta noe for gitt.