- Mitt beste øyeblikk i karrerien

David N'Gog innrømmer at overtidsmålet mot Man U var hans beste øyeblikk i karrieren. Han dediserer scoringen til sin familie og Liverpool-supporterne. Ny bok om Liverpools historie.

David N'Gog ble byttet inn for Fernando Torres i det 81.minutt mot Manchester United. Franskmannen punkterte kampen med en nettkjenning fem minutter på overtid.

- Det var et fantastisk øyeblikk for meg og laget. Jeg vil si det er mitt beste øyeblikk i fotball, sier N'Gog til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har alltid drømt om å score et mål for Liverpool mot Manchester United. Nå skjedde det, og det er en virkelig god følelse.

- Jeg dediserer målet til min familie, som alltid har støttet meg, og Liverpool-supporterne. Vi vet hvor mye denne seieren betyr for supporterne våre.

- Jeg takker også mine lagkamerater og manager for alltid å vise tillit til meg.

- Vi vet vi besitter mye kvalitet. Dette resultatet betyr alt for laget. Vi jobbet virkelig hardt sammen. Jeg synes vi fortjente seieren.

Pepe Reina var en av spillerne som deltok i målfeiringen da N'Gog sikret seieren foran The Kop.
- Jeg ble overrasket fordi den første personen til å feire med meg var Pepe, men det viser bare hva denne seieren betyr for oss, fortsetter N'Gog.

- Dette var et stort øyeblikk for laget. Alle ønsket denne seieren. Det viser hvor god lagånden og samholdet er.

Arsenal i Carling Cup er Liverpool neste motstander. N'Gog håper å få sjansen i startoppstillingen, akkurat som mot Leeds i 3.runde.
- Vi ser frem til det. Alt jeg kan gjøre er å fortsette å jobbe hardt og vise hva jeg kan gjøre når jeg får muligheten. Jeg ønsker bare å gjøre mitt beste for laget.

Ny bok om Liverpools historie
Boken "Dicky Sams: Liverpool FC in blue and white", skrevet av Kjell Hanssen, er en dagbok for de første fem årene av Liverpool FCs historie - året som førte fram til Evertons flytting fra Anfield og dermed stiftelsen av den nye klubben, samt Liverpool FCs  første fire år på fotballbanen. Kjell Hanssen har gravd dypt i bibliotekenes arkiver, og dokumterer i denne boken at mye er annerledes enn den historien man så langt har forholdt seg til. Boken er på 240 sider, og er gitt ut av forlaget Sportsblikk. Boken koster NOK 250 + frakt kr 65. Den kan bestilles per email [email protected]. En smakebit kan lastes ned her (ekstern pdf-fil). Chris Wood har også laget en anmeldelse av boken for lfchistory.net.