- Mye står på spill

Jamie Carragher innrømmer at mye står på spill i kveldens Merseyside-derby, og håper at Fernando Torres skal bli tungen på vektskålen.

Jamie Carragher deler Rafael Benitez' oppfatning at mer står på spill enn vanlig i kveldens Merseyside-derby.

- Det vil være fint om vi har Fernando Torres tilbake i startoppstillingen. Jeg er sikker på at Evertons forsvarere blir litt ekstra nervøse om de ser hans navn i startoppstillingen. Vi snakker tross alt om en av de beste spissene i verden, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Han er akkurat tilbake fra skade, så det blir opp til manageren om han starter kampen eller ei, men jeg tror alle innser at vi er et mye sterkere lag med Fernando Torres på banen, så forhåpentligvis starter han mot Everton.

- Lokaloppgjøret er viktigere en noen gang. Derbyet på Anfield i fjor var viktig av ulike årsaker, da både vi og Everton kjempet om en plass i Champions League. Vi vant den kampen 1-0. I år kjemper Everton nok en gang om en plass i Champions League, mens vi selv stiler ennå høyere.

- Everton fikk ingen god start på denne sesongen, men de har kommet sterkt tilbake og er et av formlagene i ligaen for øyeblikket. Vi satser som sagt høyere enn topp fire denne sesongen, og forhåpentligvis kan vi gjenvinne tabelltoppen.

- Jeg er ikke overrasket over Everton denne sesongen, for de har kjempet høyt på tabellen under David Moyes de siste 3-4 sesongene. Du vet at du får en tøff kamp hver gang du møter dem. Jeg sier ikke dette av mangel på respekt for dem, men jeg tror nok de er det laget som har prestert mest over evne de siste 4-5 sesongene. Mange lag bruker litt mer penger enn dem, men likevel utfordrer de til stadighet de fire beste.

Carragher peker ut Tim Cahill og Mikel Arteta som de spillerne han frykter mest i kveld.

- Cahill er trolig deres giftigste spiller, da han har en god statistikk når det gjelder scoringer i lokaloppgjørene. Jeg tror han har spilt en del i angrep den siste tiden, men det er mulig Anichebe vil fylle spissrollen i kveld. Uansett hvor han spiller er Cahill en farlig mann, da han har en egen evne til å komme på gode løp inn i feltet og score mål. Så vi må holde et øye med ham. I tillegg er Arteta farlig på dødballer.

Liverpool vil i tillegg til Torres trolig ha Alvaro Arbeloa tilbake i startoppstillingen i kveld. Andre spillere som har vært ute med skader nylig, som Martin Skrtel, Fabio Aurelio og Xabi Alonso, er også høyaktuelle fra start.

- Vi har mange folk tilbake etter skader, noe som selvsagt er bra. Vi har slitt med en del skader de siste ukene. Julen er en travel tid som ofte medfører en del skader. Men nå ser vi ut til å ha kommet gjennom den verste perioden.

- Torres er tilbake, Arbeloa trener igjen, Aurelio og Skrtel har fått kamptrening, Alonso måtte stå over mot Stoke men er klar igjen, så det ser ut til at mange spillere er klare for innsats, noe som er bra med tanke på sesonginnspurten.

- Selv om vi spilte uavgjort mot Stoke, så har vi en utmerket borteform å vise til. Hjemme har vi et par resultater vi gjerne skulle ha sett var bedre. Men det er ikke noen bedre kamp å forbedre hjemmestatistikken i enn et Merseyside-derby.

- Jeg ser frem til disse to lokaloppgjørene mot Everton. Jeg elsker disse kampene, selv om de er litt stressende. Vi har en god statistikk i lokaloppgjørene, noe som gir oss selvtillit. Dette er alltid kamper som balanserer på en knivsegg, og som kan vippe begge veier. Jeg klarer ikke å tenke på konsekvensene av et tap, men det er flotte kamper å vinne, avslutter 30-åringen.