- N'Gog kan bli en nøkkelspiller

Rafael Benítez mener David N'Gog har potensial til å bli en veldig god spiller, men franskmannen må fortsette å arbeide og vise fremgang som nå.

David N'Gog imponerte stort mot Sunderland, og ga også Liverpool ledelsen syv minutter ut i 2.omgang. Rafael Benítez tror at franskmannen kan bli en viktig spiller for de røde i fremtiden.
- Jeg er virkelig fornøyd fordi han trener veldig bra, arbeider veldig hardt og viser kvalitet, uttaler Rafael Benítez til liverpoolfc.tv.

- Det er bra for ham og for laget å se ham spille og scoret sitt første ligamål i denne kampen.

- Alle spillerne, spesielt spissene, har behov for å spille bra og score mål for selvtilliten. Jeg tror målet er viktig for fremtide hans.

- Han viste fansen at han kan gjøre virkelige fine ting. Han jobbet hardt og gjorde det bra i angrep - gode pasninger og fine tricks. Jeg er veldig fornøyd med ham.

- Det første året i Premier League er alltid vanskelig, men enda mer for en ung spiller sommer kommer fra Frankrike. Det er mer fysisk her.

- Men han lærer og blir bedre for hver dag. Han har potensial til å bli en veldig god spiller for oss. Hvis han fortsetter å arbeide og vise fremgang som nå, kan han bli en viktig spiller for Liverpool.

David N'Gog kom fra Paris St. Germain sommeren 2008, og scoret mot PSV Eindhoven i desember. Han har to landskamper og ett mål for Frankrike U21.