- N'Gog utgjorde forskjellen

Ablett var strålende fornøyd med N'Gogs bidrag i reservelagets 5-1-seier mot Newcastle. Flott avslutning på sesongen. Reservene blir nummer 7 eller 8. Møter Ajax' reservelag 8.mai.

Reservene avsluttet sesongen med å beseire Newcastles nest beste 5-1 på Halliwell Jones Stadium i Warrington. Laget vartet opp med sesongbeste, og dominansen var såpass stor at de enkelt kunne ha scoret flere mål. Mikel San José, David N'Gog, Damien Plessis og Daniel Pacheco (2) tegnet seg på scoringslista. N'Gog kombinerte flott med Nabil El Zhar i angrep, mens Philipp Degen spilte 70 minutter.
- David gjorde det veldig bra ved scoringen, og han var veldig skarp og en konstant trussel, uttaler Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Vi hadde gode bidrag fra alle seniorspillerne. Nabil var livlig. Planen var å bytte dem ut ved pause, men de ønsket å fortsette fordi de nøt kampen så mye.

- Vi sa vi ønsket å avslutte positivt. Det var godt å komme hit og score fem mål.

- Jeg synes vi kontrollerte kampen og gjorde det veldig bra. Vi scoret mål etter godt arbeid, og det var en tilfredstillende måte å avslutte sesongen på.

- Det viser bare at vi har manglet stabile prestasjoner over tid. Hvis vi kunne ha prestert slik med jevne mellomrom, ville vi trolig hatt en annen plassering i ligaen.

Reservelaget er nå ferdigspilt for sesongen, og kommer til å havne på 7. eller 8. plass i Premier Reserve League North. Hull må tape mot mesterne Sunderland i neste ukes oppgjør dersom Gary Abletts mannskap skal ta 7.plassen.

Liverpools nest beste reiser nå til Nederland for en treningskamp mot reservelaget til Ajax fredag 8.mai klokken 19.45. Oppgjøret er en veldighetskamp for "Right to Play".