- Nå er supporternes støtte viktig

Ian Rush mener at systemet med tre poeng for seier kan bety at man kan ha råd til et hjemmetap. I denne perioden er supporternes støtte meget viktig. Craig Lindfield nettet for Carlisles reserver.

Ian Rush er svært overrasket over å se Rafael Benítez' mannskap stå med to tap etter tre kamper i Premier League. Spiss-legenden er overbevist om at positiv mentalitet vil gjøre dem i stand til å komme igjennom en vanskelig periode.
- Etter å ha tapt bare to kamper hele forrige sesong, har vi nå klart å tape to kamper i løpet av bare ti dager, sier Ian Rush til Liverpoolfc.tv.

- Det betyr at Liverpool må ha en positiv mental fremtoning i hver kamp herfra og inn. De røde spilte for mange uavgjorte kamper forrige sesong.

- Men marginene for å feile i den moderne tittelkampen er så liten at uavgjort er til ingen nytte.

- United vant Premier League selv med fire tap. Det er fordi de spilte uavgjort i fem kamper mindre enn Liverpool i løpet av sesongen. Med tre poeng for seier betyr det at et tap, selv et hjemmetap så meget skuffende som i går, ikke er ødeleggende som det kanskje ellers ville ha vært.

- Det er derfor jeg tror det er for tidlig å avskrive Liverpool som selvskrevne tittelutfordrere, som noen folk allerede ser ut til å ha gjort.

- Det er en tid som dette at supporternes innflytelse kan bli meget viktig. De vil føle seg langt nede etter gårsdagen. De har brukt sine hardt opptjente penger, så de har full rett til å uttrykke sine synspunkter.

- Men hvis de beholder troen, kan de hjelpe laget gjennom en vanskelig tid.

Er du ikke allerede medlem i Liverpool Supporters Club Scandinavian Branch, så meld deg gjerne inn nå.

Lindfield scoret for Carlisles reservelag
Craig Lindfield scoret allerede etter syv minutter for Carlisles reservelag i gårsdagens 7-3-seier mot Blackpools nest beste. 20-åringen ble løst fra kontrakten med Liverpool i forrige måned, og er på jakt etter ny arbeidsgiver. Spissen trente med Carlisle i dag, men vil returnere i neste uke etter "The Cumbrians" sine to bortekamper mot Bristol City og Leyton Orient.
- Han gjorde det veldig bra mot Blackpool, tatt i betraktning at han ikke har spilt mye fotball i det siste. Han viste en flott førstetouch og scoret et flott mål, uttaler Carlisle-manager Greg Abbott til News & Star.

Accrington Stanley skal også være interessert i å signere spilleren.