- Nøkkelspillere må være friske

Javier Mascherano understreker at det nå er viktig at Fernando Torres og Steven Gerrard holder seg skadefri under resten av sesongen. Magilton sparket av QPR.

- Ønsker å spille bedre
Javier Mascherano har vært formspilleren hos Liverpool de siste ukene, men etter 2-1 mot Wigan legger ikke argentineren skjul på at det kan være helt avgjørende for de røde at toppscorer Fernando Torres og Steven Gerrard nå kan være på banen og ikke i behandlingsrommet for resten av sesongen.

Torres har scoret imponerende 11 ligamål på 11 starter og gårsdagens innhopp i årets Premier League, men sammen med kaptein Steven Gerrard har en drevet med lite fotballtrening og spilling de siste ukene.

- Det er så viktig for oss at Fernando holder seg frisk, sier gårsdagens beste Javier Mascherano.

- Vi vet at vi kan vinne kamper når han ikke spiller, men samtidig kan du se den respekten han får fra andre lag når han er på banen. Han skaffer dem så mange problemer. Med Fernando og Stevie (Gerrard) på banen, vet vi at det alltid er en sjanse for at noe kan skje.

- Det er godt for vårt lag og den selvtilliten det gir oss. Når de ikke er med i troppen, vil andre gjøre deres jobb og David N'Gog har gjort det virkelig bra. De er imidlertid nøkkelspillerne og du kan ikke forandre på det. Vi er nødt til å holde nøkkelspillerne friske under resten av sesongen.

- Det viktigste nå var at vi vant siden vi behøvde det, fortsetter midtbaneankeret. - Vi ønsker å spille bedre, slik at det er viktig at vi holder dette gående. Vi får se om vi greier å vinne i Portsmouth og hvis vi kan klare det, vil det være tre utrolige poeng.

- Vi må ikke glemme at Stevie og Fernando har kommet tilbake fra skader og at det nå er viktig at nå fortsatt kan ha dem med i troppen.


Magilton ute av QPR
Den tidligere kapteinen på reservelaget til Liverpool, Jim Magilton, fikk i går sparken som manager hos Queens Park Rangers. Paul Hart, som nylig måtte forlate Portsmouth, skal lede klubben i første omgang ut denne sesongen.