- På tide med en seier på Old Trafford

Dirk Kuyt mener det er på høy tid at Liverpool vinner på Old Trafford igjen. Men hollenderen innser at oppgaven blir alt annet en enkel i morgen.

- De siste par årene har vi ikke gjort det særlig bra på Old Trafford, så det er på tide at det blir forandringer på det, sier 28-åringen til Liverpool Echo foran morgendagens viktige kamp på Old Trafford.

- Vi har denne sesongen bevist at vi kan konkurrere med de beste motstanderne, og vi har oppnådd gode resultater mot de andre topplagene. Vi klarte å slå United på Anfield, og vi har slått Chelsea både hjemme og borte, i tillegg til at vi klarte uavgjort borte mot Arsenal. Det er ingen grunn til å tro at vi ikke skal klare noe tilsvarende også på Old Trafford.

- Vi vet vi må vinne kampen, men vi vet også at oppgaven blir vanskelig. Men vi skal definitivt gjøre et hederlig forsøk.

Manchester United har ikke tapt en eneste hjemmekamp denne sesongen, men Kuyt tror det er mulig å bryte den trenden.

- De er definitivt et kvalitetslag, men det er fortsatt mange kamper som skal spilles. Ser man på tittelkampen, så er det klart at de har sanket mange poeng allerede, og har en god ledelse. Det medfører at det blir vanskelig for oss og Chelsea å ta de igjen, men i fotball kan alt skje, så man må være beredt til å kjempe til siste slutt. Forhåpentligvis vinner vi i morgen, og så får vi se hva som skjer etter det.

På spørsmål om hvilke United-spillere som Liverpool må holde et ekstra øye med, svarer Kuyt "alle elleve"!

- Vår jobb er å være godt forberedt til kampen, og vi må sørge for å få det resultatet vi er på jakt etter. En ny seier vil være flott, så får vi ta det derfra etterpå.