- Pausen ikke bra for Liverpool eller United

Kenny Dalglish mener at verken Liverpool eller Manchester United har fordel av spilleoppholdet i ligaen grunnet landskamper. Han tror United vil merke presset.

Kenny Dalglish er bekymret for at Liverpool kommer ut av rytmen når det nå er to ukers pause. De røde har vunnet fire kamper på rad hvor de har scoret hele 15 mål. Manchester United står med to strake tap, og Liverpool-legenden tror at Alex Ferguson heller ville ha foretrukket å jobbe med spillerne sine på treningsfeltet enn å sende dem på landslagsoppdrag,
- På mange måter har landskampspausen kommet på feil tidspunkt for oss fordi vi er i flytsonen, sier Dalglish til LFC Magazine.

- Det er definitivt feil tidspunkt for oss dersom noen kommer tilbake skadet.

- Men det vil heller ikke hjelpe United. Fergie ville ikke ønsket noe mer enn å ha spillerne der for å jobbe med det som har gått galt.

- Han kommer til å ha én dag til å forberede neste ligakamp, og det er ikke mye når du er litt redusert over hele fjøla.

- I motsatt fall, når du nyter fotballen før en landslagspause, da ser du frem til å komme tilbake til Anfield og tilbake til arbeidet.

- Hvis alle er skadefrie når de returnerer, så er jeg ikke i tvil om at vi kommer til å fortsette der vi slapp.

Dalglish tror at Manchester United vil merke presset fremover.
- La oss være ærlige og innrømme at United fremdeles er i den beste posisjonen. De har fortsatt et forsprang. Mens Premier League-tabellen ser mye bedre ut, har de ennå en trepoenger til gode i forhold til oss, noe som vil gi dem lille dytten de ikke har i øyeblikket.

- Men United og Alex Ferguson vil bli nervøse, og ukomfortabelt sammenligne formen sin mot vår.