- Pepe kan bli en legende

Rafael Benítez tror at Pepe Reina kan bli en legende i Liverpool-trøyen. Laget har rom for forbedringer. Rafa ikke begeistret for landskampene. Rush hyller Gerrards lojalitet.

Pepe Reina holdt nullen mot Aston Villa på søndag, og ble den Liverpool-keeperen som har brukt færrest kamper til å holde buret rent 100 ganger. Dermed slo 26-åringen rekorden til legendariske Ray Clemence. Reina brukte kun 197 kamper mot Clemence' 200 opptredener.
- Folk innser ikke hvor god Pepe er, uttaler Benítez til liverpoolfc.tv.

- Du spør meg om Clemence. Jeg vil fortelle dere at han var en fantastisk keeper og en legende. I fremtiden tror jeg folk vil forstå hvor god Pepe er som målvakt.

- Han gir laget mye selvtillit. Ikke glem at han er en ung spiller, så jeg tror han fremdeles kan bli bedre.

Bruce Grobbelaar nevnte tidligere i uken at han tror Reina kan komme til å score fra eget straffefelt.
- Det avhenger av banetypen. Kanskje hvis det er en hard bane, fordi presisjonen hans er veldig god, sier Benítez.

Benítez er ikke annet enn henrykt etter Liverpools seier mot Aston Villa.
- Jeg er virkelig fornøyd med laget mitt. Folk sa at jeg ikke smilte, men jeg er svært glad. Jeg kan garantere dere at jeg er virkelig stolt.

- Målforskjellen kan bli viktig. Vi visste før denne kampen at vi trengte å score mål hvis vi ønsker å redusere forskjellen. Vi er i en bedre posisjon nå, men vi må fortatt spille bra og score mål.

- Vi kan fortsatt bli bedre. Laget spiller med selvtillit, men vi jeg tror vi kan bli bedre. Vi må ta fatt på hver kamp med tankene kun på seier og tre poeng.

Benítez synes selvsagt landskampene har kommet på et ubeleilig tidspunkt.
- Ja, dere kjenner mine tanker. Jeg er virkelig skuffet, men vi kan ikke endre situasjonen.

- Forhåpentligvis kommer spillerne tilbake med samme mentalitet så vi kan fortsette fremgangen. Vi skal snakke med dem mens de er borte. Forhåpentligvis vil de komme friske tilbake.

Rush hyller Gerrards lojalitet
Steven Gerrard ønsker å forlenge kontrakten med Liverpool, og kapteinen er lykkeligere på Anfield enn noen gang tidligere. Ian Rush hyller spillerens lojalitet.
- Det er flott for Liverpool og supporterne. Stevie er en fantastisk spiller. Det er flotte nyheter at han ønsker å forplikte seg.

- Han er lojal, og lojalitet ser ikke ut til å være så mye til stede nå om dagen. Han og Jamie Carragher er begge lojale overfor Liverpool. Det er hyggelig å se. Supporterne setter også pris på det.

- Jeg er ikke overrasket fordi det er en god tid for Liverpool. Hvis Gerrard forplikter seg for lang tid, vil det gi stedet et endra større løft.