- Positiv sesong

Benítez tror fortsatt det er mulig å vinne ligaen, men uansett har sesongen vært positiv. Å kjempe om liggullet til siste slutt er en viktig erfaring å ta med seg videre. Folan om utvisningen.

For første gang siden 1991 kjemper Liverpool om ligatrofeet når kalenderen viser mai. Rafael Benítez tror spillerne vil ta lærdom av erfaringene fra ligainnspurten, noe som vil være svært nyttig de kommende sesongene.  Manageren øyner likevel fortsatt håp om ligagull. Manchester United ligger tre poeng foran, og har en kamp til gode.
- Laget har vist at det er bedre. Dette er en fantastisk erfaring for de neste årene fordi vi nå er i en posisjon som vi ikke har vært i tidligere. For meg er dette positivt, sier Rafael Benítez til Liverpool Daily Post.

- Man kan alltid snakke om trofeer, men i England er det så mange sterke lag. Det er ikke enkelt. I de minste må man være der. Man må være utfordrer, så får man se hva som skjer.

- Vi har nå fire kamper igjen før sesongen er over, og vi er fortsatt med i tittelkampen. Jeg synes det er veldig positivt.

- Normalt når man spiller på dette nivået på slutten av sesongen, vil man spille om trofeer og kan tape. Men dersom man analyserer hele sesongen, tror jeg laget har gjort det veldig bra, spesielt uten Gerrard og Torres i mange kamper.

- Jeg har tro på at vi kan kjempe helt til slutt. Deretter vil det være en veldig god erfaring fordi vi har vært i en posisjon vi ikke har vært i tidligere, ikke på lang tid.

United må avgi minst seks poeng på sine fem gjenstående kamper dersom Liverpool skal vinne ligaen for første gang på 19 år og dermed forhindre Manchester United i komme likt i antall ligamesterskap (18).
- Jeg har tro på at United vil avgi poeng. Så vi må holde det gående, fortsette å gjøre jobben vår, sette dem under press og så får vi se hva som skjer.

Liverpool slet seg til en 3-1-seier mot Hull i helgen.
- Vi har snakket med spillerne om at slike kamper kan utgjøre en forskjell. I år har vi vunnet mot topplagene. I disse kampene, som vi har spilt uavgjort tidligere, må utgjøre en forskjell i fremtiden.

- Vi vurderte kampen, og vi trodde at vi kunne kontrollere den. Det ble vanskelig fordi de presset. Vi gjorde feil, og vi har behov for å bli bedre.

Folan om utvisningen
Caleb Folan ble utvist etter 58 minutter for å sparket etter Martin Skrtel, men Hull-spissen insisterer på at han ikke gjorde det med vilje.
- Jeg prøvde å komme forbi forsvareren, men han kom foran meg. Han forsøkte å hindre meg, sier Folan.

- Han gjorde det vanskelig for meg, og jeg vet ikke om dommeren straffet meg for å bruke armen eller foten mot slutten.

- Jeg vet ikke om han trodde jeg forsøkte å sparke ham med vilje, men jeg sparket ham ikke med hensikt. Jeg mente ikke å lange ut med min arm eller min fot med vilje.

- Det var mer av frustrasjon. Han spilte ganske smart og fikk gjort det meste ut av det også. Jeg føler ikke at jeg var i kontakt med ham, men dommeren forklarte ikke hva det var for.

- Det sto en skjerm på vei opp spillertunnelen, og jeg tok en rask kikk. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si om det. Det var slik et øyeblikk. Jeg slengte ut foten, men det jeg prøver å si er at jeg ikke mente å sparke ham. Det var at jeg sparket i frustrasjon, men dommeren tolket det tydeligvis ikke slik.