- Preston ga oss tøff kamp

Jamie Carragher synes Preston ga Liverpool god motstand. Han og Alan Irvine mener annulleringen var korrekt. Lærerikt å møte Gerrard og Torres, mener Preston-manageren.

Jamie Carragher innrømmer at de røde gjorde livet vanskelig for seg selv før de til slutt vant 2-0 i FA-cupkampen borte mot Preston. Albert Riera ga Liverpool ledelsen på en herlig avslutning i det 24.minutt, men Championship-klubben kom godt med etter pause. Det var ikke før på overtid Liverpool sikret seieren, med en fulltreffer fra innbytter Fernando Torres.
- Det var en tøff kamp. Vi ser alltid ut til å ha problemer med motstandere fra lavere divisjoner, men takk og lov så er vi videre. Det var et par skremmeskudd mot slutten. Vi må gi honnør til Preston, uttalte Carragher til ITV1 etter kampslutt.

Carragher var i sentrum for kampen mest kontroversielle øyeblikk da Sean St. Ledger så til å ha gitt Preston 1-1. Scoringen ble annullert for en forseelse på Jamie Carragher av Jon Parkin. Hjemmelaget var rasende fordi forsvareren ikke ble straffet for en tidligere forseelse på Parkin i straffefeltet.
- Jeg var ikke klar over flagget (assistentdommeren vinket for frispark til Carragher) før etter at spilleren hadde headet ballen inn.

- Men han forsøkte å hindre at jeg kom opp. Jeg innså at jeg spilte alle onside.

Også Preston-manager Alan Irvine synes annulleringen var grei.
- Jeg visste at linjemannen vinket da St. Ledger scoret. Opprinnelig trodde jeg det var offside, noe som ville vært irriterende. Men jeg innså snart at det var for en forseelse av Jon Parkin på Jamie Carragher. Jeg har ingen problemer den avgjørelsen. Kanskje han drev med bryting for å komme seg på føttene først, men han holdt Carragher nede.

- Det var en situasjon mellom Carragher og Parkin. Det var stor bevegelse i Jons trøye på det tidspunktet, men det skjer ofte. Og du får ikke alltid straffespark. Jeg hoppet ikke opp og ned av den grunn.

Preston-manageren mener at hans spillere lærer mye av å møte spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres.
- Folk sier at de var skuffet over at Steven Gerrard spilte. Jeg vil anta at jeg i utgangspunktet var glad for å se Fernando Torres på benken.

- Men våre gutter har vært i ekstase helt siden trekningen, og det var fordi de ønsket å spille mot Liverpools store stjerner.

- Det har vært lærerikt for dem. For Sean St. Ledger har det vært meget lærerikt å møte Torres.

- Jeg visste at Steven Gerrard ville spille godt. Han er fantastisk, toppklasse. Jeg visste han ville gjøre det. Jeg har svært sjelden sett ham gjøre noe annet enn det.