- Rafa forlater ikke skuta

- Rafael Benitez har ingen planer om å si opp sin stilling som manager i Liverpool FC. Det hevder Tony Barrett i Liverpool Echo.

Rafael Benitez har ingen planer om å forlate Liverpool FC. Det slår Tony Barrett i Liverpool Echo fast nå i kveld. Manageren akter ifølge Barrett å fortsette karrieren på Anfield, slik som han alltid har hevdet, og han håper at de gjenstående uenighetene om den nye kontrakten kan bli løst så raskt som mulig.

I mediene har det vært ville spekulasjoner omkring Rafas Liverpool-fremtid i hele dag, og noen bookmakere tar ikke lenger i mot veddemål på managerens avgang. Echo avslører nå at disse ryktene er fullstendig grunnløse, etter å ha vært i kontakt med manageren selv.

- Benitez ønsker og akter å fortsette som Liverpool-manager, slår Barrett fast.

- Benitez har ingen planer om å si opp sin jobb. Han er veldig bekymret over ryktene og medieinteressen dette har skapt bare timer før den viktige kampen mot Real Madrid i kveld, skriver Barrett.

Benitez har ikke selv kommentert dagens spekulasjoner offentlig, da han ønsker å konsentrere seg om kveldens kamp og forberede sitt mannskap på denne.