- Rafa og Del Bosque er på talefot

Albert Riera tilbakeviser at samarbeidsklimaet mellom Rafael Benitez og Spanias landslagssjef skal være kjølig. Venstreflanken gleder seg nå til kveldens landskamp mot England.

I et intervju med setanta.com tilbakeviser Albert Riera at det pågår en krangel mellom Liverpool-manager Rafael Benitez og Spanias landslagssjef Vicente Del Bosque, slik enkelte medier har hevdet.

- Folk snakker om uenighet mellom Rafa Benitez og Del Bosque når det gjelder bruken av Fernando Torres på landslaget, men jeg tror ikke de to har noen problemer med hverandre. Torres er skadefri, og som alle andre er han glad for å slippe til på landslaget, uttaler Riera.

- For oss Liverpool-spillerne er kampen mot England ekstra attraktiv, ettersom vi bor i England og kjenner mange av spillerne vi møter personlig. Det er synd Steven Gerrard ikke kan spille på grunn av skade, men for Spania er det bare bra at han ikke er her. For Liverpool er det best at han blir skadefri til Champions League-kampen mot Real Madrid, legger venstrevingen til.