- Real må elimineres

Fernando Torres ønsker å vinne Champions League denne sesongen, og da må Real Madrid ryddes av veien. Mauricio Pellegrino mener det blir viktig å stoppe Raul.

- Da jeg kom til Liverpool ønsket jeg å vinne trofeer, og det hungrer jeg fortsatt like intenst etter. Skal vi avansere i Champions League må vi slå Real Madrid. De er laget som står i veien for oss nå, slår Fernando Torres fast til Liverpool Echo i dag.

- Vi skal spille på en bane der jeg aldri har vunnet, mot et veldig godt lag, så vi vet det vil bli en tøff kamp. Jeg tror det blir veldig jevnt. Real Madrid spiller mye bedre nå enn da trekningen ble gjort, og det er akkurat som jeg forventet. De kommer til å være godt organiserte, og vente på at sjansen byr seg. Akkurat som oss. Disse kampene kan bli avgjort av små detaljer, en tabbe eller et magisk øyeblikk, legger han til.

- Vi går til kampen med tro på oss selv. Som lag har vi tradisjon for å nå semifinalen eller finalen i denne turneringen.

Torres håper nå å få Steven Gerrard som makker i angrepsvei når kampen blåses i gang på Santiago Bernabeu i kveld.

- Selvsagt håper jeg at Stevie blir å finne på laget i kveld, da han er en meget spesiell spiller. Han er vår kaptein, og han går alltid foran med et godt eksempel. Det gjør ham veldig viktig for oss.

- Vi visste at han ville være ute i noen kamper etter skaden sin, men forhåpentligvis vil han nå være i stand til å spille igjen. Men det er viktig å huske på at Liverpool har vunnet kamper uten meg og Steven denne sesongen, så selv om en spiller ikke er tilgjengelig - selv en viktig spiller som Stevie - kan vi fortsatt vinne.

Spanske medier har før kveldens kamp gjort et stort nummer av at Torres aldri har gjort mål og ei heller aldri har vunnet på Santiago Bernabeu.

- Da jeg spilte i Spania scoret jeg ofte mot Barcelona, men slet med å finne veien til nettmaskene mot Real Madrid. Ja, jeg har aldri vunnet på Bernabeu, men slike statistikker er til for å brytes.

- Jeg synes ikke noen av lagene er favoritter i denne kampen, men jeg tror det vil være en fordel for oss å avslutte med hjemmekamp. Men nå må vi gjøre jobben vår her i Madrid først, før vi retter blikket mot hjemmekampen.

- Det vil være en stor prestasjon om vi skulle vinne i kveld, når man vet hvor vanskelig det er å vinne på Bernabeu. I fjor vant vi på San Siro, og det var et fantastisk resultat for oss. Året før vant Liverpool i Barcelona. Når man har vunnet på slike arenaer, tror man at man kan vinne hvor som helst. Men den eneste måten å vinne slike kamper på er å jobbe hardt som lag, og gi alt.

Pellegrino mener Raul må stoppes
Liverpools førstelagstrener, Mauricio Pellegrino, mener at nøkkelen til å stoppe Real ligger i å stoppe stjernespissen Raul.

- Raul er den spillertypen som aldri gir opp. Han fortsetter å jobbe helt til siste fløytesignal, selv om det måtte være i det 92. eller 94.minutt. Han har utrolig gode holdninger, og det er årsaken til at han har kunnet spille på et så høyt nivå så lenge. Det finnes ikke mange spillere med tilsvarende holdninger, sier Pellegrino til Liverpool Echo.

- Han er et ikon for Real Madrid og deres fans, ettersom han gikk gradene i klubben. Folk identifiserer seg med ham. Det handler ikke bare om målene han scorer.

- Da jeg spilte i Valencia vant vi et par kamper på Bernabeu. Det er en stor arena, men vi var vant med slike kamper. Det samme gjelder for Liverpool, avslutter førstelagstreneren.