- Reina har reddet sesongen

Alan Hansen er overbevist om at resultatene i sesonginnledningen kunne ha vært langt svakere om det ikke hadde vært for Reina. Legenden påpeker viktigheten av tre poeng mot City.

Liverpool har kun vunnet én av de seneste ni kampene og ligger nå helt ned på 7.plass i Premier League. Liverpool-legenden Alan Hansen, med 620 kamper og 23 vinnermedaljer for de røde, mener at sesonginnledningen kunne ha vært enda svakere om det ikke hadde vært for godt, stabilt keeperspill av Pepe Reina.

- Pepe har vært uvurderlig igjen denne sesongen. Min mening er at han nå må anses som en av de beste keeperne Liverpool har hatt, sier Alan Hansen til LFC Weekly.

- Han er rett der oppe Ray Clemence, og er sikkert like bra. Dersom vi ikke hadde hatt en keeper like god som Reina, kunne vi ha vært i alvorlige problemer denne sesongen

- Liverpools backrekke har til tider slitt denne sesongen. Dersom backrekka sliter og man har en usikker keeper bak, så er det over og ut.

- Forsvaret vårt har slitt, men Pepe har vist virkelig god støtte. Han har vært en modell for stabilitet. Keepere som han er verdt vekten sin av gull ettersom de kan gi backfireren selvtillit.

- Han har alltid vært en god keeper, men hvis han hadde en svakhet da han kom til Liverpool, var det når ballen var i luften og kom hurtig inn foran ham.

- Til å begynne med hadde han én eller to problemer med slike type innlegg, men han har fått orden på det. Han vurderingsevne er mye bedre nå.

- Når det gjelder de andre kvalitetene du trener som keeper, er Reina inne blant de ypperste. Han er sikker, pålitelig og gjør mange gode redninger.

Liverpool møter Manchester city på lørdag, og Alan Hansen vet hvor viktig det er å ta tre poeng der.
- City-kampen er meget viktig. Når du tar vår nåværende Premier League-plassering i betraktning og det faktum at kvalifisering til cupspillet i Champions League er ute av våre hender, så er det krav om seier.

- Vi ønsker å kvalifisere oss for Champions League neste sesong ved å komme blant de fire beste. En seier vil holde humøret til alle knyttet til Liverpool opp etter en dårlig periode.

- Jo raskere vi kommer ut av det, desto bedre for manager, spillere og supporter. Det Liverpool må gjøre er å sørge for at det ikke er dem som står i fare for å havne uten for de fire beste dersom City bli gode.

- Hvis livepool får alle friske, er jeg sikker på at Rafa Benítez' lag vise hva de er gode for.