- Samme tilnærming i returen

Javier Mascherano mener Liverpool må gå til returoppgjøret på samme måte som i kampen i Madrid. Rafa tror bortemålet kan avgjøre. Må jobbe like hardt og spille bedre i returen. Fortjent seier.

Liverpool har et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret mot Real Madrid med en 1-0-seier fra Madrid, men Javier Mascherano mener det gjenstår mye hardt arbeid før Liverpool er i kvartifinalen.
- Denne seieren kommer ikke til å forandre på måten vi tar fatt på den andre kampen, i det minste er må vi ha mentaliteten, sier Mascherano til Liverpool Echo.

- Vi må gå til den kampen på samme måte, med samme intensitet.

- Vi er fornøyd med hvordan vi spilte i dag, spesielt med måten vi reagerte på etter at vi hørte nyheten om at Gerrard ikke kom til å starte kampen og Fernando Torres måtte gå av med skade.

- Det er fortsatt 90 minutter å spille, og det kommer til å bli veldig intenst. Men nå er vi svært glade. Vi kan feire denne borteseeieren.

Rafa går for seier i returoppgjøret
Rafael Benítez tror bortemålet kan bli avgjørende når lagene møtes om to uker.
- Bortemålet kan bli viktig, men det er alltid vanskelig å møte Madrid. Så vi må forsøke å vinne på Anfield, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror at vi kan slå alle med fansens støtte. Hvis vi kan jobbe så hardt som på onsdag og spille litt bedre til tider, så tror jeg vi får sjanser.

- Jeg er virkelig fornøyd - glad på spillernes, lagets, klubbens og fansens vegne. Det er alltid veldig vanskelig å vinne i Madrid. Jeg synes vi gjorde en veldig god jobb. Spillerne jobbet så hardt. De fortjente å vinne.