- Seieren var viktigst

Dirk Kuyt håper at den første seieren i desember skal være starten på en bedre periode for et LFC som har kommet litt i bakleksa i kampen om minst topp fire i ligaen.

tter uavgjort mot Blackburn, og hjemmetap mot Fiorentina og Arsenal, er det få som vil klage på 2-1 seier mot Wigan for et Liverpool som har presset på seg. Arbeidsmauren Dirk Kuyt håper det kan være katalysatoren som skal til for at man får en bedre periode.

- Det var virkelig viktig å vinne, bekrefter nederlenderen til Liverpools hjemmeside. - Vi viste at vi ønsket å vinne og spilte bra fotball under mesteparten av kampen.

- Kanskje skulle vi ha scoret noen flere mål, og vi er skuffet som slapp inn ett, men det viktigste er at vi vant.

- En seier gir alltid selvtilliten et løft, men vi spiller en kamp om gangen og vi måtte bare sørge for tre poeng mot Wigan.

- Vi kan nå glede oss over dette resultatet, og så gjøre det samme om igjen på lørdag i forsøket på å få en seiersrekke. Vi ser nå fram til neste kamp.

- Alle kamper er viktige for oss, slik at det er ikke noe nytt, men vi behøver et par seire til og vi ønsker definitivt å sikre oss tre poeng mot Portsmouth.

- Kirky er en veldig god keeper og han gjorde to glimrende redninger på skudd fra meg, sier Dirk som var nære på med to forsøk fra kort hold mot tidligere keeper i Liverpool, Chris Kirkland.

- Jeg var uheldig som ikke scoret, men vi vant kampen og det var det vesentlige.