- Seire vil forandre stemningen

Rafael Benitez vet at ting kan forandre seg fort i fotball, og at seire i viktige og forestående kamper vil forandre humøret rundt Liverpool FC. For staben gjelder det å beholde roen.

- Du kan garantere at dersom vi vinner mot Lyon vil stemningen bli forandret, og hvis vi kan vinne mot United, da vil stemningen bli snudd på hodet, forklarerer manageren til Liverpools hjemmeside.

- Når du ikke vinner, da er det best å spille igjen så raskt som mulig og ha muligheten til å få en seier.

- Jeg har veldig tro på dette siden vi er et godt lag. Vi har hatt noen problemer med skader, men troppen er god nok som den er til å kunne vinne kamper.

- Et positivt resultat vil være et enormt løft for vår selvtillit. Champions League er en annen turnering og spillerne vet at fansen vil stå bak dem, slik at det kan bli en stor oppmuntring for oss, fortsetter Rafa før møtet med Lyon.

- Fansen vet at laget behøver støtte og de står bak oss. Våre fans er de beste i verden, og når vi trenger det vil de løfte oss.

- Vi har en del erfaring blant vår stab og våre spillere. Når en er i vår situasjon er det viktigste å beholde roen, analysere hva som skjer og gjøre seg klar til neste kamp.

- Sammy Lee, Mauricio Pellegrino, Xavi Valero og Paco De Miguel - alle som arbeider sammen med spillerne vet hvordan man skal beholde roen.

- Den eneste løsningen når en har et godt lag er å stå samlet og arbeide hardt. Vi fikk ikke 86 poeng i fjor fordi vi var heldige, men fordi vi gjorde en god jobb.