- Skrtel, Torres og Aurelio trenger spilletid

Rafael Benitez står foran et dilemma. Han har ikke lyst til å bryte opp et lag som fungerer godt. Samtidig innser han at Skrtel, Torres og Aurelio trenger spilletid etter sine skadeopphold.

Rafael Benitez uttaler til The Guardian at han tror Liverpool kan vise seg fra en enda bedre side utover våren enn de gjorde i høst.

- Jeg tror vi fortsatt kan bli bedre. Martin Skrtel har vært ute med skade, Javier Mascherano har spilt langt bedre i de siste kampene, Lucas har gjort det bra på midtbanen og Steven Gerrard har kommet i bedre form. I tillegg har vi Fernando Torres tilbake. Dette vil gi oss flere muligheter i andre halvdel av sesongen, og det blir større konkurranse om plassene på laget. Det kan bli viktig for oss, sier Benitez.

- Det er åpenbart at vi er i en bedre posisjon enn tidligere sesonger. Men vi gjør fortsatt det samme som tidligere, og analyserer alt ned til minste detalj. Forskjellen er at vi nå er klar over at det minste feiltrinn kan få enorme konsekvenser, derfor må du vurdere alt nøye.

- Torres trenger spilletid. Dilemmaet er at laget har gjort det bra uten ham. Noen spillere må få fortsette å spille i den gode formen de er nå, men Aurelio, Skrtel og Torres trenger spilletid de også. Så oppgaven blir å finne den riktige balansen.

Benitez gjentar også at han trolig ikke kommer til å kjøpe noen nye spillere i januar.

- Det er lite gunstig å handle i januar. Dersom du henter inn nye spillere trenger de tid til å finne seg til rette, og dersom du selger spillere kan du miste noen egenskaper. Ingen klubber har forhørt seg om våre spillere. Det er viktig å holde troppen samlet, selv om vi ikke kan garantere at vi ikke kommer til å selge eller kjøpe noen spillere.