- Små detaljer avgjorde

Benítez reflekterer over 0-2-tapet mot Chelsea. Liverpool ligger nå seks poeng bak London-laget, men Benítez mener fansen må forholde seg rolig. Det er ingen grunn til panikk. Sesongen er lang.

Liverpool skapte flere gode sjanser mot Chelsea, men til slutt avgjorde de små detaljene.
- Vi var virkelig skuffet over resultatet, men forestillingen var ikke dårlig, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Ved å se på DVD igjen kan dere se at vi hadde noen sjanser. Det hadde de også. Det var tydelig en kamp som var tett og veldig jevn. Jeg synes vi jobbet så hardt og hadde kontroll på mye. Men jeg sier alltid at det er de små detaljene som kan utgjøre en stor forskjell.

- Reaksjonen til laget var god da vi slapp inn mål, men vi må score.

- Vi hadde noen situasjoner: Fernando hadde en stor sjanse med venstrefoten og vi kunne ha hatt straffe da Skrtel ble lagt ned. Disse tingene kan utgjøre en slik stor forskjell.

- Det vanskeligste denne sesongen er å håndtere forventingene. Forrige sesong endte vi på 86 poeng. Alle har snakket om at dette er året!

- Det er et langt løp. Vi har noen spillere som kommer tilbake fra skade, så vi har tid. Vi må opprettholde mentaliteten, fortsette å score og vi får se.

- Jeg tror det blir tøft på toppen av tabellen. Chelsea er et godt lag, men ikke glem at de vil miste noen spillere til Afrikamesterskapet, så vi får se.

- Alle snakker om Manchester United, Man City, Tottenham og Aston Villa, så jeg tror det kan bli et meget åpent løp. Derfor er beskjeden min den samme: Vi må fortsette å gjøre jobben vår skikkelig.

- Det er en lang vei å gå. Hvis vi gjør feil og gir opp tidlig, vil det bli umulig. Hovedsaken for alle her er å forsøke å forholde seg rolig og fortsette å jobbe hardt.