- Spearing et godt eksempel

John McMahon ser frem til kveldens reservelagskamp. Spearings sjanse på førstelaget gir andre unggutter håp. Fornøyd med Chris Mavingas utvikling.

Jay Spearing spilte fra start for første gang i en førstelagskamp da Liverpool gjestet Leeds i Carling Cup forrige uke. Midtbanespilleren er i troppen til kveldens kamp mot Fiorentina, mens reservelaget møter Manchester Citys nest beste på City of Manchester Stadium.
- Det er alltid hyggelig når unge gutter slår igjennom og får sin debut fra start på førstelaget. Jeg synes Jay gjorde det bra, sier reservelagets hovedtrener John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Han er ikke ukjent med førstelagsfotball nå, men det er alltid positivt for guttene på reservelaget å se at noen som Jay starter for førstelaget. Det er det alt handler om. De kan se at fremgang ligger der for dem.

- Man kan sette Jay inn i en hvilken som helst kamp, en hvilken som helst situasjon og han vil tilpasse seg og alltid gi 100% for laget. Det er en slik type Jay er.

- Endelige resultater er hyggelig, men vår hovedjobb er å få spillere klare til å se om de er gode nok for å spille for førstelaget.

McMahons mannskap møter Manchester City i kveld. Daniel Agger vil være tilbake fra ryggskade.
- Det er en god kamp for oss, og det er stort å spille på City of Manchester Stadium.

- Jeg har sett City spille noen få ganger denne sesongen. De er et sterkt, veldig kraftfullt og atletisk lag.

- Det vil bli en god prøve for våre gutter. Vi ser frem til det.

Chris Mavinga kan bli Daniel Aggers makker i midtforsvaret. Franskmannen var Liverpools beste i 1-0-seieren mot Manchester United i forrige uke.
- Chris gjorde det virkelig bra mot United. Han blir bedre og bedre.

- Han har fortsatt mye å lære, men han besitter mange kvaliteter i spillet sitt. Han er hurtig og kan spille i et par posisjoner i backrekka. Vi forsøker å finne ut hva som er hans beste posisjon ettersom han kan passe godt inn som midtstopper og venstreback.

- Han har funnet seg bra til rette. Engelsken hans blir bedre. Han går bra sammen med guttene. Forhåpentligvis kommer det mer fra Chris fremover.