- Spillerne ble ikke distrahert

Rafael Benitez avfeier at hans spillere ble distrahert av gårsdagens pressekonferanse. Wenger overrasket over Rafas utspill. Ferguson avskriver Liverpool i tittelkampen.

Rafael Benitez uttalte til pressen etter kampen mot Stoke i dag at han ikke trodde hans bredside mot Alex Ferguson hadde noen verdens ting å si for kamputfallet på Britannia Stadium.

Liverpol misbrukte en gyllen mulighet til å få litt vann mellom båtene (les; avstand ned til Chelsea og Manchester United), med sesongens andre målløse forestilling mot Stoke.

- Jeg tror ikke det, svarte spanjolen da han ble spurt om hans kommentarer på pressekonferansen hadde distrahert hans spillere.

- Når du ligger i teten ønsker du å vinne, uansett hvem du spiller mot. Vi trengte en seier i dag, med eller uten gårsdagens pressekonferanse. Etter 22 år der Ferguson har fått bestemme, kunne jeg ha tatt opp dette når som helst. Så hvorfor ikke i går? Jeg tror det var riktig øyeblikk å si det på. Jeg ville forsvare laget mitt. Jeg tenkte at nok var nok. Det er det hele, la han til.

Liverpool ligger nå fire poeng foran Chelsea og åtte foran Manchester United før de argeste rivalene skal ut i innbyrdes oppgjør på Old Trafford i morgen. De to rivalene har henholdsvis en og tre kamper til gode på de røde.

- Vi er ikke fornøyd, men det var en vanskelig kamp. Vi kunne ha vunnet mot slutten. Men uavgjort er bedre enn å tape, sa Benitez.

- Stoke er et veldig vanskelig lag å spille mot, da hvert innkast, frispark og corner er et problem. Vi er fortsatt på toppen av tabellen, så vi er fortsatt i en god posisjon. Manchester United må vinne alle kampene de har til gode om de skal passere oss.

Wenger overrasket over utspillet til Benitez
Arsenal vant 1-0 over Bolton på Emirates i dag, etter en sen scoring av Bendtner. Etter kampen ble Arsene Wenger konfrontert med Rafas bredside mot Ferguson.

- Det kom som en overraskelse. Benitez er vanligvis en stille mann, men jeg vet ikke hva dette handler om. Han var veldig sint på fredag, og det vil utvilsomt påvirke duoens forhold. Men det er vanskelig å si om det vil ha noen effekt på de to lagene, sa Wenger til AFP.

- Det er en berømt historie om Kevin Keegan som mistet besinnelsen etter at Ferguson ytret noe, og hvordan det kostet Newcastle tittelen det året. Jeg er ikke overbevist om at det stemmer. Jeg tror det var Newcastles defensive svakheter som kostet dem tittelen, ikke at manageren mistet besinnelsen, la han til.

Ferguson: - Liverpool kan glemme tittelen
Som ventet har Alex Ferguson svart på Rafas tiltale. Manchester United-manageren avskriver nå Liverpool som tittelkandidater.

- Hver sesong sier folk at det vil bli tre eller fire lag som kjemper om tittelen. Men etter min mening blir det bare to igjen når man går inn i sesongens siste måned. Chelsea har vært tittelkandidater de siste fire årene, og jeg tror de har rutinen som skal til for å være våre rivaler denne gangen også. Det er en forandring for Liverpools fans og spillere å snakke om å vinne ligaen. De har ikke klart det de siste 19 årene. Det er viktig for et lag som Liverpool å få en god start. De trengte det, og det har gitt dem større forventninger. Rutine er viktig. Det viser seg at alle lag avgir poeng denne sesongen. Rutine lærer deg å ikke avgi så mange som resten, uttaler United-manageren til Daily Mail.