- Spillerne ikke påvirket

Fabio Aurelio innrømmer at fire strake tap bekymrer og man står overfor en viktig uke med kamper i Premier League og Carling Cup, men mener at spillerne greier å håndtere presset.

- Han snakket ikke til oss i det hele tatt, sier Fabio på spørsmål om hva Rafael Benitez sa etter tapet mot Lyon. - Alle var veldig stille etter hva som var et dårlig resultat for oss. Det er ikke uvanlig for ham å ikke si noe.

- Noen ganger kjøler spillerne seg ned og alle er ikke i garderoben samtidig. Noen ganger har han en mulighet til å prate, andre ganger ikke.

- Alle er klar over hva det betyr når en er i en slik situasjon, det at en storklubb har tapt fire kamper på rad, bekymringen er der. Det er derfor vi behøver å vinne den neste kampen mot Manchester United; å få vår selvtillit tilbake og begynne på en ny og god periode.

- Presset påvirker ikke spillerne da vi vet hva de går til. Hvis en ikke vinner, da har du mer press enn om det motsatte er tilfellet og du må håndtere det.

- De to neste kampene er veldig viktige for oss. Arsenal kan sørge for at vi forsvinner ut av cupen mens United allerede er sju poeng foran i ligaen, og det kan bli ti hvis de vinner.

- Det er ikke hva vi ønsket ved starten av sesongen. Vi må tette gapet.