- Spillerne viser godt humør

Benítez synes spillerne er i godt humør til tross for tapet mot Chelsea. Gerrard har 80% sjanse for å spille mot Blackburn. Noen er mer slitne enn andre. Chelseas første mål ble et mentalt problem.

Liverpool gikk på en skikkelig smell mot Chelsea i midtuken, Rafael Benítez synes stemningen i troppen er forholdsvis god tatt forholdene i betraktning.
- Dagen etter Chelsea-kampen lot jeg spillerne snakke og analysere ting på egenhånd. Deretter fortalte jeg dem at det var et overraskende resultat fordi vi har gjort det veldig bra, og vi må komme oss tilbake på det nivået, sier Benítez til Liverpool Daily Post.

- Humøret er virkelig godt blant spillere. De er svært fokuserte fordi de vet det er en stor og meget viktig kamp.

- Blackburn-kampen er en ny utfordring og en ny mulighet til å snu på ting. Forhåpentligvis kan vi spille bra
og vinne. Vi må kjempe til siste slutt.

- Blackburn er i en vanskelig posisjon, men de har vunnet noen kamper nylig. De har forbedret seg. De vil også vinne mot oss. Kampen er like stor for dem som for oss.

Benítez avslører at Steven Gerrard har en god sjanse til å spille mot Blackburn.
- Han har 80% sjanse til å spille på lørdag. Det avhenger av ham og legen. Det er ikke veldig alvorlig. Operasjon er ikke nødvendig.

Dersom Steven Gerrard ikke blir frisk nok til annet enn en benkplass mot Blackburn, tror Liverpool Daily Post at Dirk Kuyt blir flyttet frem for å støtte Fernando Torres fremme i angrep. Yossi Benayoun vil sannsynligvis ta over plassen på høyreflanken.
- Forhåpentligvis har det ikke sneket seg inn tretthet i laget. Dere kunne se mot Fulham at vi kjempet helt til slutt. Noen spillere er litt mer slitne enn andre, men vi må klare oss med troppen. Forhåpentligvis vil vi være ok.

Liverpools største e-cuptap på hjemmebane kom mot Chelsea på onsdag. Benítez tror at Chelseas første mål ble en mental sperre for spillerne.
- Dere kunne klart se at Champions League er en stor turnering for Chelsea. Dere kunne se at de var ekstra motiverte.

- Det første målet vi slapp inn ble et mentalt problem for våre spillere. Før kampen snakket folk om viktigheten av bortemål. Kanskje spillerne tenkte for mye på det målet i andre omgang. Bortemålet lå i underbevisstheten.