- Spilte som planlagt

Liverpool-manager Rafael Benitez var kjempefornøyd med spillerne sine etter 4-0-seieren over Real Madrid. Spillerne fulgte planen vår.

Liverpool-manager sier at spillerne hans fulgte planen hans til punkt og prikke i kampen mot Real Madrid.

- Vi skulle presse dem høyt og stresse Real-spillerne. Dette gjorde vi og dette fungerte hundre prosent, sier Benitez til Viasat etter nedslaktingen av Real Madrid på Anfield i kveld.

På spørsmål om hva 4-0-seieren over Real Madrid betyr for lørdagens Premier League-kamp mot Manchester United, så er Rafa optimist.

- Manchester United er et godt hjemmelag, men dette betyr at vi kan gå inn i den kampen fulle av selvtillit, sier Benitez.

Spanjolen synes Liverpool godt kunne ha scoret flere enn de fire målene de fikk tirsdag kveld.

- Spillerne visste hva de skulle gjøre, de jobbet skikkelig hardt og hadde kvalitet. Vi spilte med virkelig lidenskap, sier Benitez.

Om Torres inkludering i starteelleveren, sa manageren;

- Det var nære på. Han måtte ha en sprøyte fra klubblegen, og da var han OK. Fernando fikk en bandasje, så han var under kontroll. Det var en risiko, men kampen var veldig viktig for laget, sa Benitez.

Om sin egen kontraktsituasjon sa Rafa at advokatene hans har vært i kontakt med de amerikanske eierne og ville ha en løsning på diskusjonene jo før jo heller.