- Starten på en viktig periode

Rafa sier at han har tro på sitt lag foran juleprogrammet, men maner til å ta en kamp av gangen. Nå møter man først et Portsmouth som er i fremgang.

- Vi snakker alltid om denne tiden på året som en viktig periode, men det viktige for oss er å snakke om en kamp om gangen og å vinne den, sa Rafael Benitez på Melwood i dag foran halvannen uke hvor man skal spille tre ligakamper.

- Jeg vet at vi har et godt lag og at vi kan bli blant de fire beste. Jeg må tro på det fordi jeg ser kvaliteten på spillerne.

- Vi har vært med i Champions League i fem år på rad, slik at jeg tror fansen er vært virkelig fornøyd med laget og vi vil prøve å komme dit igjen. Den eneste måten å gjøre det på er å komme blant de fire beste, men første mål er kampen mot Portsmouth.

- Det vil bli veldig vanskelig siden vi må reise og spille tidlig på en lørdag, men vi er profesjonelle. Det er ille at våre fans må reise til Portsmouth på et slikt tidspunkt. Forhåpentligvis kan vi vinne og de kan reise mer fornøyd tilbake enn da de dro.

- Portsmouth er bedre nå, etter at de hadde en del problemer tidlig i sesongen. Nå får de bedre resultater og har mer selvtillit. Det var vanskelig for Chelsea å slå dem, slik at vi vet at det blir en tøff kamp.

- Avram Grant er en god manager med erfaring. Han er en hyggelig person, slik at jeg håper han vil gjøre det bra etter denne kampen.