- Stevens respons var som forventet

Carragher er ikke overrasket over måten Steven Gerrard slo tilbake mot kritikerne på, ved å score seiersmålet mot Bolton. Han synes også stopperkollega Kyrgiakos klarte seg bra i debuten.

- Det var en flott scoring av Stevie, og ganske typisk ham egentlig. Han har blitt offer for en del kritikk den siste uka, men det er aldri lurt å avskrive Stevie. Selv på dager der han ikke spiller bra, vil han være i stand til å score mål som det han lagde på lørdag, sier Carra til Liverpoolfc.tv.

- Dette var et flott resultat. Jeg syntes vi spilte veldig bra i første omgang, selv om det var skuffende å slippe inn mål på en corner. Vi har fått mye kritikk den siste uka, til en viss grad fortjent, da vi ikke har hatt noen god start.

- Mot Bolton syntes jeg hele laget demonstrerte karakterstyrke. Ingen kan avskrive oss. Sammen med Manchester United er vi trolig de beste i verden til å komme tilbake og vinne kamper etter å ha blitt liggende under.

- Det var ufattelig viktig å ta disse tre poengene. Spesielt med tanke på landslagspausen som nå står foran oss. Vi skal ikke spille igjen før vi møter Burnley på hjemmebane, så alle kan gå fornøyde til avbrekket vi får nå.

Carragher syntes også makker Sotirios Kyrgiakos klarte seg bra på Reebok Stadium. Dette var første gang Carra spilte sammen med den knallharde grekeren.

 - Han kom inn og gjorde det bra. Han ble kastet til ulvene, da Bolton er en av de tøffeste bortekampene man kan ha. Han vant hodedueller med Kevin Davies, som trolig er den vanskeligste motstanderen du kan få i Premier League i slike dueller.