- Større å vinne med Liverpool enn Chelsea

Glen Johnson synes det ville være større å vinne Premier League med Liverpool enn med Chelsea. Ray of Hope nærmer seg £50 000. Riera scoret for Jarque.

- Jeg ville elske å være en del av et Liverpool-lag som vant ligaen, sier Glen Johnson tre dager før de røde spiller sin første kamp for sesongen.

- Jeg vant ligaen med Chelsea, og det var en fantastisk følelse, men å gjøre det her vil bety enda mer for meg, ettersom det er så lenge siden denne klubben sist vant ligaen, uttaler høyrebacken til liverpoolfc.tv.

- Alle husker jubelscenene da Liverpool vant Champions League i 2005. Jeg ser for meg at feiringen av et ligamesterskap ville bli enda større, legger han til.

Johnson er overbevist om at han vil vinne sølvtøy med Liverpool.

- Guttene gjorde det virkelig bra mot topplagene i fjor, så det blir ikke lett å gjøre det enda bedre. Men å ta samtlige poeng i kamper hvor alle regner med at du gjør det, kan utgjøre forskjellen.

- Jeg ønsker å vinne så mange titler som mulig. Spill i Liverpool gir meg gode muligheter til det, avslutter den tidligere Chelsea-spilleren.

Ray of Hope nærmer seg £50 000
Innsamlingsaksjonen for Parkinson-rammede Ray Kennedy, The Ray of Hope Appeal, har satt seg som mål å samle inn £50 000 før de avslutter aksjonen den 30. september. Siden oppstarten i januar 2008 har det nå blitt samlet inn £46 000 for å bidra til at Liverpool-legenden Kennedy får en bedre hverdag.

Ønsker du å donere penger til Ray Kennedy, finner du ut mer om hvordan du kan gjøre det på denne linken. Her finner du også mer informasjon om innsamlingsaksjonen.

Riera scoret for Jarque
Albert Riera scoret Spanias vinnermål i privatlandskampen mot Makedonia i går. Ett må han nå tilegner sin tidligere lagkamerat Daniel Jarque. Espanyol-spilleren døde som kjent av hjertesvikt sist lørdag.

- Min scoring var for Dani og hans familie og alle i Espanyol. Det var en scoring av stor betydning ut over resultatet. Jeg ønsket virkelig å score i denne kampen. Det var en scoring som kom fra hele min sjel. Det var dette jeg håpet på. Jeg har tenkt mye på Dani og å score ett mål for ham, uttaler Riera til spansk presse.