- Tap mot Arsenal glemt

Kapteinen til Aston Villa, Stiliyan Petrov, sier at det er helt avgjørende hvordan hans lag nå slår tilbake etter 3-0 tap mot Arsenal. Peter Walton dømmer på Villa Park.

Med ligaen halvspilt synes det pr. i dag at Chelsea, Man U og Arsenal vil kjempe om tittel og medaljer, mens Liverpool ligger sist av et firkløver også bestående av Tottenham, Aston Villa og Man City som skal slåss om de neste plassene og da spesielt 4.plassen som gir kvalifisering til neste års Champions League. Slik sett har Liverpool et par viktige uker foran seg, med ligamøter mot rivalene Aston Villa og Tottenham som de neste kampene i Premier League. Aston Villa får også en viktig måned, hvor man ved siden ligaspill skal duellere med Blackburn tre ganger i FA-Cup og semifinaler i Carling Cup. Kapteinen Stiliyan Petrov er nå opptatt av at man fort kommer inn på vinnersporet igjen etter tapet mot Arsenal på søndag.

- Vi har nå hatt en glimrende kamprekke og vi fortjener å være der vi er på tabellen, understreker bulgareren til AVTV.

- Det fungerte ikke for oss mot Arsenal, men det har vi allerede glemt da vi nå må fokusere mot Liverpool.

- Nøkkelen er hvordan du slår tilbake etter slike smeller. Vi vil tape igjen fra nå og ut sesongen, alle lag vil gjøre det, men det dreier seg om hvordan du reagerer. Vi ønsker å slå tilbake.

- Dette vil bli en stor opplevelse og en stor kamp, men vi kan ikke bry oss om det er Liverpool, Hull eller Arsenal. Vi ønsker å spille bra, vinne kamper og ta poeng.

- Det er alltid skuffende å tape, men vi har nok kvalitet i laget til å komme tilbake. Det er slik gode lag gjør det.

- Det er vår jobb å komme med en respons. Hvis vi ønsker å bli respektert og oppnå noe, da må vi legge dette bak oss.

- Det vil bli vanskelig mot Liverpool da de er et godt lag som har vært med i toppen i mange år, men det er en kamp vi ser fram mot.

Dommer i fjernsynskampen på tirsdag kveld er Peter Walton.